Büyükşehir’den dans festivali

Büyükşehirden dans festivali

ANTALYA, (DHA) – ANTALYA Büyükşehir Belediyesi, Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda Uluslararası Antalya Dans Festivali düzenledi. Festivale katılan 6 ülkeden 200 dansçı renkli kostümleri ve halk dansları performanslarıyla renkli bir gösteri sundu.

Büyükşehir Belediyesi ve Fomged Youth Club işbirliğiyle düzenlenen Uluslararası Antalya Dans Festivali, Konyaaltı Olbia Kent Meydanı’nda yapıldı. Festivale, Antalya Büyükşehir Belediyesi İsmail Baha Sürelsan Konservatuvarı Halk Dansları Topluluğu, Kazakistan’dan Murager, Letonya’dan Uguntina, Kırgızistan’dan Ulybka, Ukrayna’dan Svitanok ve Gürcistan’dan Lile isimli halk dansları grupları katıldı.

RENKLİ GÖSTERİ

Çok sayıda vatandaşın ilgi gösterdiği etkinlikte, dans grupları rengarenk kıyafetleriyle geleneksel halk danslarını sergiledi. Konuk gruplar, müzikleri, kültürel zenginlikleri ve sahne performanslarıyla izleyicilere unutulmaz bir akşam yaşattı. İzleyiciler, gösteri sonunda dansçıları alkış yağmuruna tuttu. Festivalin sonunda tüm katılımcılar, ellerinde Türk bayraklarıyla sahneye çıkarak hep birlikte İzmir Marşı’nı seslendirdi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Görme engelliye sesli kitap

Görme engelliye sesli kitap

Nefes vergisi alacak mısınız?

Nefes vergisi alacak mısınız?