Çiğdem Ceylan Kimdir?

Son dönemde spikerliğin yanı sıra tiktok videoları ile popüler olan Çiğdem Ceylan kimdir şeklinde sorulan soruların yanı sıra hakkında merak edilen pek çok bilgi vardır. Eğitimi, nereli olduğu, yaşı, burcu, kilosu ve boyu gibi pek çok kişisel bilgisi merak edilen Çiğdem Ceylan’ı yakından tanıyalım.

Çiğdem Ceylan, 29 Temmuz 1987 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir.

Aslen Karadenizlidir. Annesi tarafından aslen Bulgaristanlıdır.

Çiğdem Ceylan’ın sevgilisi hakkında bilgi yoktur.

Ümraniye Anadolu Lisesini bitirmiştir. Daha sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesinden mezun olmuştur.

Ailesinde ekonomi ve finans alanında okuyan çok kişi olduğu için iktisat okumuştur. Ailesi rol model olmuştur. İktisat bölümünü yatırım uzmanı olmak için de seçmiştir. Finans kuruluşlarında staj yapmış ve çalışmıştır. Ve daha sonra İstanbul Üniversitesinde yüksek lisans yapmıştır.

Çiğdem Ceylan 1.67 m boyundadır.

Çiğdem Ceylan 52 kilodur.

Finans bölümünde çalıştığı için CNBC-e ve Bloomberg kanallarını iyi şekilde takip ediyormuş. Ekonomik haberleri sunmak için hedefler belirleyip ilerlemiştir. İlk önce Başkent iletişimde diksiyon ve spikerlik eğitimi almıştır. Ve bu eğitimi başarı ile tamamlamıştır.

Sonra da TRT’den Çağatay Gökmen, Fulin Arıkan’dan spikerlik ve sunuculuk meslekleri için çeşitli eğitimler aldı. Çiğdem Ceylan Ankara Devlet Konservatuarı’nda Soprano Hülya Kazan’dan da Şan ve nefes dersleri almıştır.

Kişisel eğitimlerini tamamladıktan sonra küçük kanallarda staj yapmaya başlamıştır. Dünya gazetesinin ekonomi kanalı açacağını yaptığı araştırmalar sonucunda bulmuştur. Ve Dünya gazetesi ile iletişim kurup finans programı hazırlayıp sunmaya başlamıştır. Programın hem prodüksiyon, hem montaj alanında hepsinde katkıda bulunmuştur.

Ekonomiden spora spikerliğine geçmiştir. Aslında hep sporla ilgilenmiş spora da ilgi duymuştur. A spordan teklif gelince güzel olacağını düşünerek teklifi kabul etmiştir. A spor yeni oluşan bir kanaldı ama Turkuvaz Medya çok büyük ve deneyimli bir grup olması daha teklifi daha rahat kabul etmesinde rol oynamıştır. Aynı zamanda futbolu sevmesi de önemli bir etken olmuştur.

Ekonomi kanalındaki başarısı çok önemli isimleri ağırlaması A Sporun dikkatini çekmiştir. A spordaki yöneticileri Serkan Korkmaz ve Ender Bilgin’dir. Mutlu bir şekilde çalışma ortamının içinde olduğunu dile getiriyor bir röportajında.

A Spor ’da 06:30- 10:00 Sabah Sporu isimli program sunuyor. 12:00- 14:00 arası Spor Ajansı programlarını sunuyor. İşini sevdiği için sabah 4’te kalkmasının zor olmadığını da dile getiriyor.

Programlarında geri dönüşlerin çok olumlu olduğunu ve takibini twitter üzerinden geldiğini söylüyor.

Çiğdem Ceylan normal hayatında; mesafeli bir duruşa sahiptir. Zamanla alışınca keyifli ve esprili arkadaş canlısı sadık bir insandır. Bundesliga ve La Liga. İyi bir Borussia Dortmund taraftarıdır. 15 senedir spor yapmaktadır.

Youtube kanalında 14,7 B abonesi vardır. Tik tok kanalında 29.1K takipçisi vardır. Tik tok ve Youtube kanalında seyahat etmeyi çok sevdiği için seyahat videolarını paylaşıyor. Aynı zamanda spor spikeri olduğu için futbola olan ilgisinden dolayı kendisi futbol oynarken de videoları vardır.

Aynı zamanda gezdiği yerleri anlattığı bir blog da açıp oradan da gezilerini, ucuz bilet almak gibi seyahat ipuçları üzerinde durmuştur.

Seyahat etmek tutku haline gelince daha çok seyahat etmeye karar vermiştir. Pozitif enerji verdiği için seyahatlerini arttırmıştır. Kısa zamanlarda bile 1 gün gibi bir ülke ya da şehir keşfetmeye başlamıştır.

Farklı kültürler ve farklı insanlar ruhsal olarak çok iyi etkilediği için bu güzel etkinin okurlarına ya da onu izleyen insanlara geçmesi için video çektiğini dile getiriyor. Birçok insana kısa sürede ve ne kadar bütçe ile nasıl tatil yapılır bu konuda bilgi veriyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Rüştü Onur Atilla Kimdir?

Ecem Erkek Kimdir?