ÇOCUKLAR GELENEKSEL SOKAK OYUNLARININ KEYFİNİ NG SAPANCA VE NG ENJOY’DA YAŞAYACAK

ÇOCUKLAR GELENEKSEL SOKAK OYUNLARININ KEYFİNİ NG SAPANCA VE NG ENJOY’DA YAŞAYACAK

Her Salı, Perşembe ve Cumartesi günü NG Sapanca ve NG Enjoy’da gerçekleşecek etkinlik, ip atlama, mendil kapmaca, körebe ve saklambaç gibi oyunlarla misafirlere nostaljik bir yolculuk fırsatı sunacak.  

Konforlu odaları, gurme lezzetleri ve her mevsim ayrı bir güzelliğe bürünen manzarasıyla konuklarına ayrıcalıklı bir tatil deneyimi yaşatan NG Sapanca ve NG Enjoy, “Geleneksel Sokak Oyunları” etkinliklerini başlattı.

Her Salı, Perşembe ve Cumartesi 14.30-15.30 saatleri arasında NG Sapanca ve NG Enjoy’da düzenlenecek etkinliklerde, ip atlama, mendil kapmaca, körebe, yakan top, istop, hulahop ve saklambaç gibi oyunlar yeniden hayat bulacak. Bu sayede çocuklar kadar yetişkinler de geleneksel oyunları oynayarak hem eğlenecek hem de nostaljik bir yolculuğa çıkacak.

NG Hotels Çocuklara ve Kadınlara Özel Atölyeler Hazırladı

Birbirinden farklı atölyeleriyle de çocuklara özel bir deneyim sunan NG Sapanca ve NG Enjoy’da çocuklar Temalı Resim Yarışması Atölyesi, Boncuk Piksel Anahtarlık Yapımı, Taş Boyama, Maske Tasarımı, Kuş Evi Yapımı Atölyesi ve Saat Yapımı Atölyesi ile eğlenirken öğreniyor. Kadınlara özel etkinlikleriyle de dikkat çeken NG Sapanca ve NG Enjoy, bez çanta atölyesi gibi sanatsal dokunuşlarla dolu etkinlikler ile kadın misafirlere keyifli ve yaratıcı bir deneyim sunuyor. Bez çanta tasarımı, seramik ve dot mandala atölyeleriyle misafirler eğlenirken kendine özel eşyalar da tasarlayabiliyor.

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür: “Çocuklarımızın geçmişle olan bağlarını güçlendirmeyi amaçladık”

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür, etkinliklerle ilgili olarak “Misafirlerimize sadece konaklama hizmeti sunmakla kalmayıp, onlara keyifli deneyimler yaşatmayı da hedefliyoruz. Bu doğrultuda birçok proje gerçekleştiriyoruz. Geleneksel sokak oyunlarını otelimize taşıyarak çocuklarımıza keyifli vakit geçirme imkanı sunarken onların geçmişle olan bağlarını güçlendirmeyi ve geleneksel oyunların önemine dikkat çekmeyi de amaçladık. Bu oyunlar çocukluğumuzun vazgeçilmez birer parçasıydı. Günümüzde çocuklar teknolojik aletlerle uzun vakitler geçiriyor ve sokak oyunlarından uzaklaşıyor. Oysa bu oyunlar çocuklarımızın gelişiminde önemli bir yere sahip” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Alanya’da yaya trafiğini tehlikeye düşüren 46 motosiklet sürücüsüne ceza yağdı

İŞTE, THOMAS COOK'UN YENİ SAHİBİ!

İŞTE, THOMAS COOK’UN YENİ SAHİBİ!