DÜNYA BASININDA YER ALDI

DÜNYA BASININDA YER ALDI

The Times’tan The Daily Telegraph’a, The Sun’dan Connecting Travel ve Thor Advantage gibi uluslararası turizm dergilerine dünyanın birçok önde gelen yayını, Türkiye’nin ve Fethiye’nin doğa harikası güzelliklerini yazdı.

‘16 havuzlu, sahilde ve SPA’da barları olan 5 yıldızlı tatil köyü

Dünyada en geniş okuyucu kitlesine sahip İngiliz The Sun gazetesi, “Liberty Signa’nın en dikkat çekici özelliklerinden biri, su parkları, yetişkinlere özel havuzlar, ısıtmalı yüzme havuzu ve kapalı yüzme havuzu dahil olmak üzere 16 yüzme havuzu olması” ifadelerini kullandı. Haberde Liberty Signa’nın Türk Hamamları ve SPA’nın özelliklerine vurgu yapılırken, barları, spor alanları ve 13 farklı restoranıyla 5 yıldızlı tatil köyü olarak  mükemmel bir seçenek olduğu kaydedildi.

‘Modern yaşamın karmaşasından kaçmak isteyenler için huzurlu bir vaha’

İngiliz Daily Express ise Fethiye’yi ‘modern yaşamın karmaşasında kaçmak isteyenler için huzurlu bir vaha’ olarak sayfalarına taşıdı. Yazıda Liberty Hotels & Resort’un el değmemiş, huzurlu bir adada konumlandığı ve Türkiye’nin en tenha plajlarına ev sahipliği yaptığı vurgulandı. Yazıda ayrıca, “Deniz kenarında tamamen kesintisiz bir gün geçirmek istiyorsanız, Liberty Signa ülkedeki en sakin plaj destinasyonlarından biri olarak tavsiye edilmektedir” denildi. Selling Travel Magazine de “Turkish delights” başlığıyla yer verdiği haberde,   geçen yıl 3.8 milyon İngiliz turistin Türkiye’yi tercih ettiği, Türkiye’nin sadece keşif amaçlı değil, tarihi ve antik güzelliklerinin yanında pek çok kültürel ve sportif aktivitelere de ev sahipliği yaptığı belirtildi. Yazıda yeni açılan beş yıldızlı tatil köyü Liberty Signa’nın da özelliklerine vurgu yapıldı.

The Times: ‘Liberty, en iyi her şey dahil otellerden biri’  

The Times ise Fethiye’deki en iyi oteller adlı haberinde Liberty Hotels & Resort’un tesislerine de yer verdi. The Times ayrıca, otel zincirinin her şey dahil en iyi otel seçeneklerinden biri olduğunu dile getirdi.    Connectingtravel.com’da da görüşleri yer alan Liberty Hotels Grup Satış Direktörü Pınar Erginyavuz, İstanbul’un mutfak başkenti olduğunu belirterek, “Türkiye Ege, Karadeniz ve Akdeniz boyunca uzanan kıyı şeridi ile güzel kumlu plajlara sahip bir ülkedir. Ekim’de bile 20 derece sıcaklıkların yaşandığı uzun yaz mevsimi ile Türkiye, mükemmel bir tatil adresi olmaya devam ediyor. Macera seyahati, yemek turları ve sağlıklı yaşam inzivaları gibi bireysel ilgi alanlarına göre uyarlanmış güzergahlar, Haziran’da açılan yeni Liberty Signa da dahil olmak üzere, en iddialı her şey dahil tatil seçeneklerinin sunulduğu bir destinasyon olmayı sürdürüyor” dedi. 

Her zevke ve her kişiye özel seçenekler

Liberty Signa’da, tuz mağarasının bulunduğu üç katlı SPA’sı, Türk hamamları ve su parkının yanı sıra daha sakin bir ortam arayanlar için yetişkinlere özel havuz seçenekleri ile keyifli bir dinlenme alanı sunuyor. Dünyaca ünlü tatları bir araya getiren restoranları, modern kokteylleri ve geleneksel içecekleri ile unutulmaz bir tatil keyfi sunan Liberty Signa, kum plajlı özel sahili sayesinde de güneş ve denizin tadını misafirlerine doyasıya yaşatıyor. Her biri muhteşem Akdeniz manzaralı balkon ayrıcalığına sahip, zarif ve tüm ihtiyaçlar düşünülerek tasarlanmış oda ve süit seçenekleri, her zevke ve herkese özel bir oda imkanı sunarken, Liberty Signa tüm misafirlerinin mutluluğuna önem veriyor. Kişiye özel check-in, turn down servisi, yastık menüsü gibi farklı hizmetleriyle de her misafirin kendini özel hissetmesine önem veriliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
GÖCEK MARİNTURK MARİNALARINA MAVİ BAYRAK!

GÖCEK MARİNTURK MARİNALARINA MAVİ BAYRAK!

CLUB MED, SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR!

CLUB MED, SÜRDÜRÜLEBİLİR TURİZME BÜYÜK ÖNEM VERİYOR!