DÜNYANIN EN PRESTİJLİ TURİZM YATIRIM FORUMU ‘IHIF’E DAVET EDİLDİ

DÜNYANIN EN PRESTİJLİ TURİZM YATIRIM FORUMU 'IHIF'E DAVET EDİLDİ

IHIF EMEA, sektördeki yenilikçileri ve oyunun kurallarını değiştirenleri bir araya getiren lider bir platform olarak, konaklama sektörüne yatırımı teşvik eden önemli bir organizasyon konumundadır. Bu yılki etkinlik, 31 Mart – 2  Nisan 2025 tarihleri arasında Almanya’nın Berlin şehrinde bulunan InterContinental ve Pullman otellerinde gerçekleşecektir.

IHIF 2025: “Own the Moment” Temasıyla Yatırım Fırsatlarını Keşfedin

IHIF 2025, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika (EMEA) bölgesinde otelciliğin geleceğini şekillendirmek amacıyla küresel karar vericileri, yatırımcıları, otel markalarını, işletmecileri ve yenilikçileri bir araya getirecek. “Own the Moment” temasıyla düzenlenecek olan etkinlik, katılımcılara sektördeki en yeni trendler, iş birlikleri ve yatırım fırsatları hakkında bilgi edinme ve iş anlaşmaları yapma imkânı sunacak.

GNC Hospitality Management, Yatırım Dostu Hizmet Anlayışıyla IHIF 2025’te

IHIF 2025’e katılacak olan GNC Hospitality Management Yönetim Kurulu Başkanı Orhan Genceli, etkinliğe dair görüşlerini şu şekilde dile getirdi:

“Yatırımcı dostu hizmet anlayışı en önemli düsturumuzdur. Fizibilite çalışmaları, marka entegrasyonu, yatırım danışmanlığı, satış ve pazarlama danışmanlığı ile Third-Party Management alanlarında sektörde fark yaratan çözümler sunuyoruz. Rakiplerimizden en önemli farkımız, hizmetlerimizin yatırımcılara hiçbir ek maliyet oluşturmamasıdır. Bu nedenle, sektördeki en güncel trendleri ve yatırım fırsatlarını yakalayabilmek için ulusal ve uluslararası fuar ve forumlara büyük önem veriyoruz. IHIF EMEA 2025 de bu anlamda bizim için kaçırılmaz bir fırsat sunuyor.”

Genceli ayrıca, kısa vadeli kiralama, lüks otelcilik ve tematik konaklama çözümleri gibi alanlarda artan talebe dikkat çekerek şunları ekledi:

“Seyahat alışkanlıklarının değişmesi, dijital platformların sektöre entegrasyonu ve demografik trendlerin konaklama sektörüne olan ilgiyi canlı tutması, yatırımları teşvik eden önemli unsurlar arasında yer alıyor. Özellikle 2025 yılının, birkaç yıllık düşük faaliyetten sonra yatırım hareketliliğinin yeniden canlanacağı bir dönem olacağı öngörülüyor. IHIF, bu yeni anlaşma döngüsüne hazırlanmak ve konaklama yatırımının geleceğini şekillendirmek için benzersiz bir fırsat sunuyor.”

IHIF EMEA’ya, 600’den fazla küresel yatırımcı ve 2.500’den fazla lider otel markası, geliştirici, işletmeci, hükümet temsilcisi ve sektör profesyonelinin katılması bekleniyor.

Orhan Genceli, forumdan gelen davetin kendileri için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu belirterek, “Zaten katılmayı planladığımız bu prestijli etkinlikten resmi davet almak bizleri ayrıca heyecanlandırdı. O tarihlerde IHIF 2025’te yerimizi alarak sektördeki en güncel gelişmeleri takip edecek, iş birliklerimizi daha da güçlendireceğiz,” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
250 YENİ OTEL GELİYOR

250 YENİ OTEL GELİYOR

İsmail Saymaz gözaltına alındı