Duru’nun azmi oyunu bozdu

Duru'nun azmi oyunu bozdu

 Antalya ve İbradı’da eğitim ve sağlık başta olmak üzere çok sayıda eser kazandıran hayırseverliği ile bilinen Duru Şirketler Grubu tarafından kurucu rahmetli Yaşar Duru ve eşi Necla Duru adına Antalya’nın İbradı ilçesinde yaptırılan Gerontoloji Merkezi (Yaşlanma ve Yaşlılık Bilimi) üzerinde planlanan siyasi oyuna grubun azmi ve kararlılığı sayesinde fırsat verilmedi.

Gerontoloji Merkezi’nin kendi olanakları ile işlevini sürdürdüğünü belirten Tarık Duru, “Grubun kurucusu rahmetli babam Yaşar Duru’nun kurulmasını çok istediği Gerontoloji Merkezi’ni kendi olanaklarımız ile yaşatmaya kararlıyız. Önümüzdeki süreçte işlevini daha da genişleterek 60+ Tazelenme Yaz Kampı’nı gerçekleştirmeyi planlıyoruz” dedi.

SEÇİMİ AK PARTİ KAZANINCA

Duru Şirketler Grubu tarafından yaptırılan İbradı Gerontoloji Merkezi, resmi bir kimlik kazanması düşüncesiyle Serkan Küçükkuru’nun başkanlık koltuğunda oturduğu İbradı Belediyesi’ne devrildi. İddialara göre 31 Mart yerel seçimlerinde CHP tarafından aday gösterilmeyen Serkan Küçükkuru, Bağımsız İbradı Belediye Başkanı oldu ve seçimi kaybetti. Küçükkuru, seçimden sonra daha önce 5 kişi olan merkezin çalışanının sayısını 17’ye çıkardı.

Seçimi kazanan Ak Partili İbradı Belediye Başkanı Hatice Sekmen ise belediyenin ekonomik açıdan sıkıntıda olduğunu belirterek, Gerontoloji Merkezi için Duru ailesiyle imzalanan protokolü iptal etti. Gerontoloji Merkezi’nin siyasi bir tartışmanın içinde bulunmaması düşüncesinde olduklarını belirten Tarık Duru, 400 yaşlı bireyin kayıt yaptırdığı ve eğitimlere katıldığı merkezi kendi olanakları ile işletmeye devam edeceklerini söyledi.

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya uçağı kaza yaptı

Antalya uçağı kaza yaptı

Atmaca: Falezler üzerine asansöre karşıyız

Atmaca: Falezler üzerine asansöre karşıyız