Ecem Erkek Kimdir?

Ecem Erkek, 1989 yılının 24 Haziran tarihinde Ankara’da doğmuştur. Aslen Sivaslıdır.

Ecem Erkek’in boyu 1.64’dir.

Ecem Erkek kilosu 61’dir.

Ecem Erkek Yengeç burcudur.

Küçük yaşlarda oyunculuk kariyerine tiyatro ile başlamıştır.  Ankara Ömer Seyfettin Lisesinden 2006 yılında mezun olmuştur.

2007-2008 döneminde Mamak Belediyesi Konservatuvarında Tiyatro eğitimi, 2008 yılındaysa Hacettepe Üniversitesi Türkçe Topluluğu`nda Diksiyon Eğitimi almıştır. 2009’da Ankara Sanat Tiyatrosunde kursiyer olarak bulunan oyuncu Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Tiyatro Anasanat Dalı bölümüne yerleşmiştir. 2015 yılında mezun olmuştur. Ecem Erkek oyunculuk ile ilgili eğitimini tamamladıktan sonra birçok farklı tiyatro oyununda rol almıştır.

2017 yılında Star TV’de yayınlanan Hayat Sırları adlı dizide ilk kez ekranlarla buluşmuştur. Hayat Sırları dizisinde “Şirin” karakterini canlandırmıştır. Ecem Erkek, Ekin Koç, Hazar Ergüçlü, Ahmet Mümtaz Taylan ve Devrim Yakut gibi başarılı oyuncular ile birlikte rol aldı.

Ecem Erkek Güldür Güldür Show‘un 2019 sezonunun yeni oyuncu kadrosunda yer almaktadır. Naime karakteri ile skeçlerde rol almaktadır. Özellikle Bilal karakteri ile lise aşkı rollerinde tüm izleyenleri kahkalara boğmuştur. Bu sayede herkesin beğenisini kazanmıştır.

2018 – Güldür Güldür Show
2017 – Hayat Sırları (Star TV-Şirin Kuzgun rolünde)

Amerikan Rüyası,Woyzeck,Üç Kuruşluk Opera,Tersine Dünya,Romeo & Juliet,Şark Dişçisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Çiğdem Ceylan Kimdir?

Emre Altuğ Kimdir?