Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Sizler için Emre Keskin (Falcıhancı)‘ya en merak edilen soruları sorduk. Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Peki ya Emre Keskin (Falcıhancı) kaç yaşında? Sizleri en baştan röportaj aldığımız Emre Keskin (Falcıhancı) ile tanıştıralım. Emre Keskin (Falcıhancı) neden falcılık mesleğini tercih ediyor? Hepsi ve daha fazlası için, keyifli okumalar…

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Kısaca tanıyalım…

Emre Keskin (Falcıhancı)’ı daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Emre Keskin (Falcıhancı)’ya kısaca bir göz atalım.

  • Kilosu: 90
  • Boyu: 1.77
  • Yaşı: 21
  • Burç: Boğa
  • Doğum tarihi: 2 Mayıs 2000
  • Nereli: Mersin
  • Yaşadığı yer: Kıbrıs-Girne
  • Tuttuğu takım: Fenerbahçe

Eğer ki başlıklarımız sizde Emre Keskin (Falcıhancı) hakkında bir merak uyandırdıysa, sizleri bekletmeden harika yazımızı okumaya davet edelim. Hazırsanız, keyifli okumalar dileriz.

Emre Keskin (Falcıhancı) kaç yaşındasınız?

Emre Keskin (Falcıhancı), 21 yaşındayım

Emre Keskin (Falcıhancı) kilonuz kaçtır?

Emre Keskin (Falcıhancı), 90 kiloyum.

Emre Keskin (Falcıhancı) boyunuz kaçtır?

Emre Keskin (Falcıhancı), 1.77 boyundayım.

Emre Keskin (Falcıhancı) burcunuz nedir?

Emre Keskin (Falcıhancı), Boğa burcuyum.

Emre Keskin (Falcıhancı) aslen nerelisiniz?

Emre Keskin (Falcıhancı), aslen Mersinli’yim.

Emre Keskin (Falcıhancı) doğum tarihiniz nedir?

Emre Keskin (Falcıhancı), 2 Mayıs 2000 doğumluyum.

Emre Keskin (Falcıhancı) nerede oturuyorsunuz?

Emre Keskin (Falcıhancı), Kıbrıs Girne’de oturmaktayım.

Emre Keskin (Falcıhancı) hangi takımı tutuyor?

Emre Keskin (Falcıhancı), Fenerbahçe takımını tutmaktayım. 

Emre Keskin (Falcıhancı) sevgiliniz var mı?

Emre Keskin (Falcıhancı) ”Sevgilim var.”

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Emre Keskin (Falcıhancı) eğitim

Emre Keskin (Falcıhancı) ”Lisede Türkçe Matematik (TM) çıkışlıydım. Normal ya muhasebe ya da hukuk gibi bölümler okumam gerekiyordu ama ben alanımın dışında dersler çalışıp sınava hazırlandım. Hemşirelik okumak istedim. Ailem oyunculuğa sıcak bakmamıştı. Tiyatro okursan aç kalırsın demişlerdi. Ben aç kalmamak için hemşirelik okudum. Fakat hemşireliği şimdi bitiriyorum. 1 senem kaldı ama hemşirelik yapmayacağım. Bu fal, tarot, yaşam koçluğu bu alanda danışmanlık hizmeti verme alanında devam edeceğim. Kendime inandığım sürece başarmaya mahkum kalacağıma da inanıyorum.”

Emre Keskin (Falcıhancı) fala nasıl başladınız?

Emre Keskin (Falcıhancı) ”Ben lise son sınıfı bitirdiğimde garson olarak bir mekanda işe başlamıştım. Fakat bir hafta çalıştım. Birinci haftanın sonunda devam edemedim. Sebebi kilolu olmammış. Çok bir kilom yoktu ama onlara göre bir sorunmuş. Bu garsonluk olayından red aldığımda liseyi yeni bitirmiştim. Moralim çok bozulmuştu. Yaz tatilinde üniversite için çalışıp para biriktirecektim. Üniversiteyi kazanmıştım. Rahattım. Hani böyle bakıldığı zaman güzel bir şeyler yapacaktım. Fakat beni garson olarak kabul etmeyen o mekan yüzünden evde sıkıntıya girmiştim ve bir gün dedim ki bir şeyler yapayım. Bir fal sayfası açayım. Sayfayı açtım. İnsanlara mesaj atıyordum. Falınıza bakabilir miyim diye. 17-18 yaşında ki çoğu kişi bir erkek mesaj atınca yanlış anlıyordu. Özellikle kadınlar. Sapık olduğumu falan düşünüyordu. Birçok kişi benimle dalga geçiyordu. Sen ne anlarsın gibisinden. Bazıları ücret almadığım için kabul ediyordu. Öyle öyle ilk 6 ay ücretsiz baktım. Sonra 5 TL, 10 TL’den derken yavaş yavaş adımlar attım. ”

Emre Keskin (Falcıhancı) fal geleceği gösterir mi?

Emre Keskin (Falcıhancı) ”Fal bilinenin aksine geleceği değil. Yaşanmışlıklardan yola çıkarak, yaşanılacakları yansıtan bir aynadır. Fal bir büyü değildir ya da ben kendimi bir kehanetçi olarak görmüyorum. Şöyle şeyler vardır ve yaşanır. Ben birinden bilgi de toplamam mesela. Hislerimi paylaşırım. O da duygularıyla bana karşılık gösterir. Beğendim ya da beğenmedim diye.”

Emre Keskin (Falcıhancı) 6. hisle falın nasıl bağlantısı vardır? 6. hissi kuvvetli olmayanlar fal bakamaz mı?

”Emre Keskin (Falcıhancı) ”6. hisle falın bağlantısını ben şu şekilde açıklıyorum. Bir sınava girersin ve sınavın iyi veya kötü geçeceğini az da olsa hissedersin. Çalıştığın bir sınavsa rahat çıkarsın. Çalışmadığın bir sınavsa farkedersin. Kağıdı boş verdiğin bir sınavdan 100 alacağını tahmin etmezsin herhalde ama falda bu şekildedir. Yapmışlık ve bir yaşanmışlık olur. Sende o deneyime göre hareket edersin. Aslında bilinenin aksine dediğim gibi birazcıkta tahmindir fal. Histe gerekir tabikide. ”

”Fal bence laf işi. Hissiyat değil. Tamamen laf işi. Okuduğunuz kitap, gördüğünüz insan, edindiğiniz çevre kadar biliyorsunuz bence insanları. Ben o yüzden çok kitap okurum mesela ama insan da incelerim. Yani kitap okumanın yanı sıra ben insanları incelemeyi çok severim. Mesela hiç tahmin etmeyeceğiniz insanları dışarıda oturur saatlerce izlerim. Sapık gibi. ”

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Emre Keskin (Falcıhancı) herkes fal bakabilir mi?

Emre Keskin (Falcıhancı) ”Bundan 3.5-4 yıl önce ben hiçbir şeyden anlamazken, bir şeyleri başarmışsam bir yerlere gelebilip bir şeyler bakabiliyorsam, yorumluyorsam, herkes değil de kendine inanan herkes bakabilir. ”

Emre Keskin (Falcıhancı) kullanıcı adınızın bir hikayesi var mı?

Emre Keskin (Falcıhancı) ”han kelimesinin anlamı nedir? Uzun yollarda, yol üstünde böyle bir dinlenme tesisi. Yolcuların dinlenmesi için böyle atlarıyla ve hayvanlarıyla falan, Han budur. Hancı da bunu işleten birisidir. Bu falcıhancı da fal baktırmaya gelen insanlar. Genelde yoğun, yorgun, bulanık, tıkanık ve ne yapacağını, ne isteyeceğini bilmeyen insanlar oluyor. Bana gelen insanlar yorgun olduğu için Ben bir şekilde onlara iyi geliyorum. Aslında onlar bir şekilde bir tesise geliyorlar. Bu tesiste belirli bir zaman geçirip, bundan mutluluk duyarak ayrılıyorlar. Bu falcıhancı aslında fal ve böyle bir dinlenme tesisi olayının karışımı gibi. Yani özetle insanların yorgunluğunu üstünden atmasını sağlayan bir dinlenme tesisi gibi görüyorum ben kendimi.”

Emre Keskin (Falcıhancı) baktığınız en ilginç fal nedir?

Emre Keskin (Falcıhancı) ” Baktığım en ilginç fal olmadı ama bakmamı istedikleri bazı fal türleri olmuştu. 2019 senesinde böyle yaz aylarındaydım. Bana bir mesaj geldi. O zaman da yeni yeni bedavadan ücretliye geçmiştim. 30-35’li yaşlarında bir hanfendi bana sütyenli biçimde göğüslerinin fotoğrafını atıp, bu yeterli mi gibi bir ifade de bulunmuştu. O gün biraz utanmıştım. İnsanların 3 kuruşluk bir şey için kendi özsaygılarını bu şekilde yitirmelerine gerek var mı diye sorgulamıştım. Ondan sonra başka göğsünü atan olmadı. Bu konuda da uyardım. Umarım daha da olmaz. ”

Emre Keskin (Falcıhancı) neden falcılık mesleğini tercih ediyorsunuz?

Emre Keskin (Falcıhancı) ”Çünkü bu meslek bence beni tercih etti. Kilomdan dolayı toplum tarafından dışlandığımda elimden tutmuştu ve ben kendi özbenliğimi kaybettiğim anda beni buluşturdu benliğimle. İnsan çok yıpranıyor. Çok kırılıyor. Çok bunalıyor. Çok yoruluyor ve hayat bazen ona bir kapı açıyor. Hani oyuncu olup böyle çok para kazanmak isterdim ya da böyle fenomen olup çok para kazanmak isterdim ama hep garson oldum. Sonra onu da olamadım. Kiloluymuşum. Dediğim gibi çıkarttılar beni ordan. İşte bende falcı oldum. Yani ben hayata ve enerjiye çok inanırım. Ben bir şeyleri göremesem demeyeyim de, hissedemesem bu kadar insan beni sevmezdi. Mesela çok ciddi bir kitle var. Çünkü biri benim baktığım bir yorumu beğenmezse falı, parasını yeri gelir iade ederim. Bugüne kadar 1 kişiye yapmışımdır. O da muhtemelen sabırsız davranmıştır. Ben bakmadan iade etmişimdir. Yani telefonumu verebilirim isteyene. Hani o derece sınır yok bende. Hiçbir mesajıda silmem. Seviyorlar, beğeniyorlar ya. Kimseyi de zorlamıyorum. Ne bilim bence o beni tercih etti. O benim elimden tuttu.”

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Emre Keskin (Falcıhancı) sosyal medya hesapları

Sizler için Emre Keskin (Falcıhancı)’nın kullanmış olduğu bütün sosyal medya hesaplarını derledik. Emre Keskin (Falcıhancı)’ya aşağıda yer alan platformların herhangi birinden ulaşmanız mümkündür. Şimdi hep beraber Emre Keskin (Falcıhancı)’nın hesaplarına göz atalım.

Emre Keskin (Falcıhancı) Instagram

Emre Keskin (Falcıhancı) fal baktığı kişilerden aldığı geri dönütleri ve şahsi fotoğraflarını Instagram platformu üzerinden takipçileri ile paylaşıyor. Emre Keskin (Falcıhancı)’ın  63.4 bin takipçili Instagram hesabına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

Emre Keskin (Falcıhancı) kimdir? Fala nasıl başladı? Baktığı en ilginç fal neydi?

Emre Keskin (Falcıhancı) öncesi ve sonrası

”15 kilo verdim. Kendi benliğimi buldum, sayılar arttıkça değil, azaldıkça kıymetli benim için” açıklamasında bulunan Emre Keskin (Falcıhancı)’nın öncesi ve sonrası görselini daha önce görmüş müydünüz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sefa Kındır kimdir? Evli mi? Çocuğu var mı?

Sefa Kındır kimdir? Evli mi? Çocuğu var mı?

Anıl Ünlü kimdir? Gezmekenkolay Anıl Ünlü kaç yaşında?

Anıl Ünlü kimdir? Gezmekenkolay Anıl Ünlü kaç yaşında?