Gamze Cizreli Kimdir?

Gamze Cizreli Kimdir? Ankara Orta Doğu Teknik Üniversite’sinin İşletme bölümünden mezun olan akademisyen bir babanın ev hanımı eşinden dünyaya gelen Gamze Cizreli son zamanların en çok merak edilen isimleri içerisinde yer almayı başarmıştır. Gamze Cizreli aslen nerelidir? Quick China’nın kurucusu olan Cizreli Ankara’nın en popüler caddelerinden birisi olan Arjantin Caddesi’nde Cafemiz adlı kafeyi eşiyle birlikte kurmuştur. Gamze Cizreli hangi şehirde oturuyor? veya Gamze Cizreli’nin çocuğu var mı? soruları oldukça merak edilmektedir. Gamze Cizreli’nin boyu kaç? ya da Gamze Cizreli kaç kilo? ve Gamze Cizreli evli mi? soruları da hemen arkasından gelmektedir. Aslen İstanbullu olan Gamze Cizreli’nin burcu nedir? ve Gamze Cizreli hangi takımı tutuyor?

Gamze Cizreli 54 yaşında ve 1968 tarihinde dünyaya gelmiştir. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-104.html bilinmemekte olan Gamze Cizreli aslen Diyarbakırlıdır. Birçok ünlü ve fenomenin memleketi olan, Anıtkabir, Atakule, Anadolu Medeniyetler Müzesi ve Ankara kalesinin bulunduğu başkent Ankara ilinde ikamet etmektedir. Gamze Cizreli’nin boyu ve kilosu ise bilinmemektedir. Tuttuğu takıma dair de herhangi bir bilgi bulunamamaktadır.  Asıl mesleği Dorom.Co Adlı Dürümcü Zincirini Kurucusu, Bigchefs’in Yöneticisi ve Rafine Restaurant’ı Kurucusu olan Gamze Cizreli şu sıralar aktif olarak sosyal medya kullanmaktadır. Evli değildir. Oğul ve Ali adında 2 erkek çocuğuna sahiptir. 

 

Gamze Cizreli şu an 54 yaşındadır.

 

Gamze Cizreli’nin burcu bilinmemektedir.

 

Gamze Cizreli 1968 doğumludur. 

 

Aslen Diyarbakırlıdır.

 

Gamze Cizreli birçok ünlü ve fenomenin memleketi olan başkent Ankara ilinde ikamet etmektedir. 

 

Gamze Cizreli’nin boyu bilinmemektedir.

 

Gamze Cizreli’nin kilosu bilinmemektedir.

 

Gamze Cizreli’nin desteklediği takım bilinmemektedir.

 

Gamze Cizreli takipçileri ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

 

 

Gamze Cizreli’nin saç rengi doğal olarak kahve rengidir. Saçlarını sarıya boyatan Gamze Cizreli küt ve düz saç tipine sahiptir. 

 

Gamze Cizreli’nin göz rengi kahverengidir. Aynı zamanda göz kalemiyle gözlerini çerçevelemeyi sevdiği bir tarzla gözlerini süslemektedir. 

 

Gamze Cizreli’nin ten rengi açık buğdaydır. 

 

 

Gamze Cizreli evli değildir. Eski eşinin ise kim olduğu bilinmemektedir. 

 

Hayır. Evli değildir.

 

 

Evet.

Ali Üner: Babson College’da Girişimcilik öğrencisidir. Kitap okumayı ve televizyon izlemeyi sevmektedir. 

Oğul Üner: Emory School of Medicine’dan Doktor olarak mezun olmuştur. Gezilere katılmayı ve farklı lezzetler tatmayı sevmektedir. 

 

 

Yazımızı yazdığımız tarih 6 Eylül 2022 itibariyle 129bin takipçiye ve 389 gönderiye sahip olan Gamze Cizreli çok fazla aktif paylaşımlarda bulunmamaktadır. Genellikle fanatik olduğu takım Beşiktaş’a dair post paylaşımlarına ek olarak çok sevdiği mesleği haber spikerliğinden görsellerini hesabında paylaşan Gamze Cizreli biyografisini Tv100~Gazeteci~Journalist ~Şimdi Konuşalım 20:30 Hafta İçi 15:30-18:30 Haber yazılarıyla doldurmayı tercih etmiştir. Mesleği üzerine içerik üretiminde bulunan Gamze Cizreli 1,732 kişiyi takip etmektedir. 

Gamze Cizreli Instagram: gamzecizreli

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Eser Yenenlerin Eşi Berfu Yenenler Kimdir?

Sinem Temiz Kimdir?

Sinem Temiz Kimdir?