GELENEKSEL OCTOBERFEST SALAMİS BY CONTİ HOTEL ‘DE GERÇEKLEŞECEK

GELENEKSEL OCTOBERFEST SALAMİS BY CONTİ HOTEL ‘DE GERÇEKLEŞECEK

Salamis By Conti Hotel, her yıl kutlanan Octoberfest festivalinde bu sene de birbirinden güzel aktivitelere ev sahipliği yapıyor.

Dünyanın en büyük festivallerinden bir olan Başta Münih olmak üzere birçok ülkede katılımcılara ev sahipliği yapan Octoberfest, 28 Eylül 2024 tarihinde Salamis By Conti Hotel’de gerçekleşiyor.

Büyüklere ve Çocuklara Özel Aktiviteler

Festivalde, 14.00-19.00 saatleri arasında dj performansının yanında Grup Frekans’ın sahne alacağı ve sevilen şarkıları seslendireceği canlı müzik repertuvarları ile misafirlerine eğlenceli ve unutulmaz bir gün yaşatacaklar.

Festivalde çocuklar da unutulmadı. Onlara özel şişme oyuncaklar ve at binme etkinlikleri gibi keyifli aktiviteler de olacak. Dans ve akrobatik showların yanında eğlenceli oyunların yer aldığı festival de büyükler kadar çocuklar da hoş vakit geçirecekler.

Benzersiz Bir Atmosfer

Tüm detayları ile orijinalliğini koruyarak Kıbrıs’a taşıyan Salamis By Conti Hotel, Hamburger, Sosisli Sandwich gibi Bavyera usulü yiyeceklerin yayında ve festivale uygun içecekler yer alacak. Salamis By Conti, farklı bir kültür olan Octoberfest’i tüm misafirleri ile tanıştırarak benzersiz bir atmosfer yaratmak için misafirlerini bekliyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
SEVILLA ŞEHRİNE DİREKT UÇUŞLAR BAŞLADI

SEVILLA ŞEHRİNE DİREKT UÇUŞLAR BAŞLADI