Hafriyat paralarının akıbetini sordu

Hafriyat paralarının akıbetini sordu

  Antalyaspor hafriyat konusu gündemi oluşturmaya devam ediyor, kırmızı beyazlı camia, özellikle de Antalyaspor’un cefakar taraftarları kırmızı beyazlı takıma maddi destek sağlanması için tahsis edilen hafriyat işinden bazı kişi ve kurumların farklı yollarla çıkar sağladığı iddiaları güncelliğini koruyor.

Tartışmalara Antalyaspor taraftarlarının sevgilisi, tribün liderlerinden Amigo Ali Dayı da (Çınardere) katıldı. Amigo Ali Dayı,  sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antalyaspor taraftarlarının hafriyat konusunda tepkili olduğu, camiayı rahatlatacak bir açıklama yapılmadığı gibi adım atılmadığı hafriyat işine yönelik olarak, “Taraftarlarımızın haklı sorusunu ben de tekrarlıyor, hafriyat paralarının akıbetini bilmek, konuda kamuoyuna karşı Dernek Başkanı Aziz Çetin’den şeffaflık istiyorum” dedi.

TARAFTARLAR KARAMSAR

‘Amigo Ali Dayı’ olarak ünlenen Antalyaspor taraftarlarının sevgilisi, tribün lideri Ali Çınardere, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Antalyaspor’un tarih boyunca zor günler, zor dönemler yaşadığını, hemen hemen hepsine şahit olduğunu belirterek, “Bu sezon başlangıcı için çevremde taraftarlardan hep karamsarlık  lafları işittim. Hem bir düğün vesilesiyle hem de takımı izlemek için yaylardın çıkıp şehre geldim. Fakat aşırı sıcaklardan ötürü acillik oldum. Şu anda iyiyim ama maçı izleyemedim. Taraftarlarımızın takıma destek olmalarını istiyorum.

Çeşitli konularda haklı isyanlarını görsem de sahada futbolcuları desteklemelerini istiyorum. Antalyaspor için katkı koyan, kişisel menfaati amaç edinmeden gönüllü olarak sevgi ile emek harcayan, destek olan herkese selam ve sevgi ile yeni sezonda canı gönülden başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

HEDEFLERİ, 2024’TE MISIR’DA 620 BİN TURİST AĞIRLAMAK!

Antalya'da sessiz gece 0-0

Antalya’da sessiz gece 0-0