Hastane bahçesini su bastı

 Antalya’nın Muratpaşa ilçesinde Güllük Caddesi, Çallı bölgesinde meydana gelen su borusu patlağı bölgede yer alan Atatürk Devlet Hastanesi bahçesinin sular altında kalmasına neden oldu. Manzarayı gören vatandaşlar ise kentin çözülemeyen sorunu hakkında konuşarak yetkililere seslendi.

ALTYAPI ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR
Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından kentte art arda gerçekleştirilen altyapı çalışmalarına kaldığı yerden devam ediyor. Özellikle yaz aylarında kentin çoğu bölgesinde yaşanan su borusu patlakları vatandaşları adeta çileden çıkarıyor.

VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTEREREK YETKİLİLERE SESLENDİ
Alınan bilgilere göre en son Atatürk Devlet Hastanesi yakınında meydana gelen su borusu patlaması hastane bahçesinin sular altında kalmasına sebep oldu. Hasta giriş çıkışlarını zorlaştıran su patlağına vatandaşlar tepki göstererek durumun bir an önce düzeltilmesi için yetkililere seslendi.

“HASTANE BAHÇESİNDE OLMASI AYRI BİR SORUN”
Hastaneye annesi için sağlık hizmeti almaya gelen bir vatandaş, “Antalya’da bu sorun çözülemiyor. Her bölgede yaşanıyor bu durum. Bazıları basınç kaynaklı olduğunu söylüyor. Sebebini bilemiyorum ama gerçekten artık bıktık. Bir de hastane bahçesinde olması ayrı sıkıntı. Biz genciz atlayarak geçeceğimiz yerler oluyor ama yanımda yaşlı annem var ben bu kadını suyun üstünden nasıl atlatabilirim ki. Lütfen artık kentin bu sorununu tamamen çözsünler” dedi.

“BU KENT ZATEN SUSUZLUKLA MÜCADELE EDEN BİR KENT”
Bölgeden geçen bir başka vatandaş ise, “Evet bizim için zor oluyor. Yürürken oraya basma etme zorluğu yaşıyoruz ama diğer taraftan bakarsak da bu kent zaten susuzlukla mücadele eden bir kent. Bu suları gördükçe ben şahsen memleketim adına üzülüyorum. Şimdiye kadar yaşanan bu su boruları sorunu yüzünden kim bilir ne kadar su israf oldu. Umarım artık sorunu kökünden çözerler” diye konuştu.

( Antalya Gündem Gazetesi)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Büyükşehir imdada yetişti

Büyükşehir imdada yetişti

'Kepez'de Parklar Şenleniyor' etkinliği devam ediyor

‘Kepez’de Parklar Şenleniyor’ etkinliği devam ediyor