Hidalgali kimdir? Hidalgali’nin asıl adı ne? Sevgilisi kim?

Hidalgali kimdir? Hidalgali’nin asıl adı ne? Sevgilisi kim?

Hidalgali Youtube’da çektiği videolar ile dikkat çekmektedir. İlginç içerikleri ile videolarında sevenlerini güldürmektedir. Hidalgali kimdir? Genç Youtuber Hidalgali kaç yaşında? Memleketini çok sevdiğini belirten Hidalgali nerede oturuyor? Yakışıklı Youtuber Hidalgali’nin sevgilisi kim? Çektiği videoların yanı sıra Hidalgali’nin beatbox yapması da ilgi çekmektedir. Kendinden konuşmayı fazla sevmeyen Hidalgali’nin adı ne? Tüm bunları yanı sıra Hidalgali’nin abisi de merak konusu olmuştur.

Hidalgali kimdir?

Hidalgali (Halil İbrahim Dalgalı)’yi daha yakından tanıma fırsatını sizlere sunuyoruz. Yazımıza başlamadan önce Hidalgali’ya kısaca bir göz atalım.

Hidalgali kimdir?

Hidalgali, TikTok ve Youtube platformunun genç fenomenlerinden birisidir.

Hidalgali 21 yaşındadır.

Hidalgali’nin doğum tarihi 18 Eylül 2000’dir.

Hidalgali’nin kilosu bilinmemektedir.

Hidalgali 2017 yılında 1.80 boyunda olduğunu söylemiştir.

Hidalgali’nin anne tarafı Diyarbakırlıdır.

Ebeveynlerinin yanı sıra bir de ağabeyi vardır.

İsminin kısaltmasıdır. İsmi Halil İbrahim Dalgalı olan fenomen, ‘Halil’in H’sini, İbrahim’in İ’sini, Dalgalı’yı da uyumlu olması için Dalgali yaptım.’ demiştir.

Resim yeteneği de olan fenomen, maddi imkansızlıklardan dolayı alamadığı Efeli markalı krampondan esinlenerek çizdiği krampona isim arayışına giriştiğinde aklına Hidali gelmiştir. Instagram hesabı açarken de ilk denediği isim olmayınca hidalgali’yi kullanmaya başlamıştır.

Hidalgali, en sevdiği ve en güzel bulduğu ülkenin kendi ülkesi, yani Türkiye olduğunu söylemiştir.

Ankara’da yaşamasına rağmen İzmir’i güzel bulmaktadır.

Sevdiği ve ilgilendiği konularda başarıyı yakalayamayacağında bir şeyler yapma isteğiyle videolar çekmeye başlamıştır.

43-44 numara ayakkabı giymektedir.

Hidalgali’nin en sevdiği renk siyahtır.

Hidalgali kimdir?

Sizler için Hidalgali’ın kullanmış olduğu bütün sosyal medya hesaplarını derledik. Hidalgali’a aşağıda yer alan platformların herhangi birinden ulaşmanız mümkündür. Hep beraber Hidalgali’ın hesaplarına göz atalım.

Genç fenomenin hayatından kesitler sunduğu, 162 bin takipçisi olan Instagram hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. Fenomen Reels üzerinde video yüklemektedir.

Hidalgali, ilk Youtube videosunu 20 Eylül 2015 yılında palaşmıştır ve şu ana kadar yaklaşık 383 milyon izlenmeye ulaşmıştır. 1,46 milyon takipçili, challenge, tepki ve daha birçok tarzda videolar yüklediği YouTube hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Tiktok hesabında çeşitli videolarını paylaşan genç fenomenin 763.8 bin takipçili ve 12.2 milyon beğenili TikTok hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Hidalgali’nin Youtube kanalında paylaşyığı ve en sevilen serilerden biri olan ‘Rastgele İnsanları Aradık’ videolarından 16.sını yakın zamanda paylaşmıştır. 

Eğlenceli kişiliğinin yanı sıra hayavanları çok seven Hidalgali’nin Sezercik adını verdiği kediyi nasıl kurtadığını izlemelisiniz.

Tiktok uygulamasında canlı yayın yapan Tiktoker’lara bağış denilen hediyeler atarak şaşırtan ve sevindiren Hdalgali, tepkileri çekmiş ve video halini yayınlamıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Filiz Arığ kimdir? Filiz Arığ kaç yaşında? Filiz Arığ eşi ile neden boşandı?

Filiz Arığ kimdir? Filiz Arığ kaç yaşında? Filiz Arığ eşi ile neden boşandı?

Leyla Feray kimdir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşında?

Leyla Feray kimdir? Sevgilisi var mı? Kaç yaşında?