İrem Derici’den muhteşem performans

İrem Derici'den muhteşem performans

 Etkinlik, güneşin batışından itibaren başlayıp gece geç saatlere kadar sürdü. Serik’te bugüne kadar düzenlenen en kalabalık konser olarak tarihe geçen bu organizasyon, her yaştan insanın katılımıyla dikkat çekti. Müzikseverler, sahnenin önünde şarkılara eşlik ederek ve dans ederek bayram coşkusunu doyasıya yaşadılar.

İrem Derici’nin canlı performansı, sahne ışıkları ve müzikle birleşerek katılımcılara unutulmaz anlar yaşattı. Derici’nin enerjik sahne performansı, dinleyicilere Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşamanın yanı sıra keyifli bir müzik şöleni sundu.

30 AĞUSTOS MİLLETİMİZİN ÖZGÜRLÜK VE BAĞIMSIZLIK MÜCADELESİNİN BİR SİMGESİDİR
Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul, konser öncesi yaptığı konuşmada; “Kıymetli hemşehrilerim, değerli Serikliler, bugün büyük bir coşku ve gurur içerisinde 30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 102. yıl dönümünü kutluyoruz. Bu özel gün, Türk milletinin bağımsızlık mücadelesindeki kararlılığının ve kahramanlığının göstergesidir. Her türlü olumsuzluğa ve yokluğa rağmen kazanılan bu büyük zaferle, yüce milletimizin vatan sevgisinin ve bağımsızlık ülküsünün önünde hiçbir gücün duramayacağını tüm dünyaya göstermiştir.

30 Ağustos 1922’de Büyük Taarruz’un zaferle sonuçlanmasıyla ülkemizin özgürlüğü ve bağımsızlığı pekiştirilmiş, Türk milletinin egemenliği tüm dünyaya ilan edilmiştir. 30 Ağustos sadece askeri bir zaferin ötesinde, milletimizin özgürlük ve bağımsızlık mücadelesinin bir simgesidir. Başkomutan Gazi Mustafa Kemal’in önderliğinde, kahraman silah arkadaşları ve aziz şehitlerimizin fedakârlıkları sayesinde elde edilen bu zafer, milletimizin birliğinin ve dirliğinin teminatıdır.

Bugün, ülkemizin ve milletimizin kazandığı bu büyük zaferin ruhuyla şehrimizi daha da ileriye taşımak için var gücümüzle çalışıyoruz. Bu anlamlı günde, Türk Ulusu’nun, Türk Silahlı Kuvvetleri’nin ve Serik halkının gözlerimizin yaşardığı, göğüslerimizin gururla kabardığı, yüreğimizin coşkuyla çarptığı 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum. Bu günlere ulaşmamızı sağlayan Gazi Mustafa Kemal Atatürk, kahraman silah arkadaşları ve tüm şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyorum.

Bu akşam Zafer Bayramımızın coşkusunu, sevilen şarkıları ve müziği ile taçlandıracak olan İrem Derici hanımefendiyi ağırlıyoruz. Bu anlamlı günde bizimle olduğu için kıymetli sanatçımıza ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum. Hepinizi saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Zafer Bayramımız kutlu olsun.” İfadelerini Kullandı.
Konuşmasının ardından, Belediye Başkanı Kumbul, İrem Derici’ye plaket, çiçek ve sanatçının isminin yazılı olduğu Serik Spor forması takdim etti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Dans sevgisi kursaklarında kaldı

Dans sevgisi kursaklarında kaldı

Alanyalılar marşlar eşliğinde yürüdü

Alanyalılar marşlar eşliğinde yürüdü