KAÇUV’A DESTEK VERECEKLER

KAÇUV'A DESTEK VERECEKLER

Protokole göre, Four Points by Sheraton İzmir, KAÇUV’lu aileleri ağırlarken, Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane, ailelere moral vermek için düzenlenen etkinliklere ev sahipliği yapacak. Ayrıca oteller, KAÇUV’un eğitim organizasyonlarına gönüllü olarak mekan ve ikram hizmeti sağlayacak.  

Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir, maddi sorunlar nedeniyle tedavileri aksama riski taşıyan çocukların tedavilerinin sürekliliğini sağlamayı ve çocuk psikolojisine uygun tedavi ortamının yaratılmasını amaçlayan Kanserli Çocuklara Umut Vakfı (KAÇUV) ile bir iş birliğine imza attı. Buna göre, oteller, vakfın organizasyonlarına gönüllü olarak ev sahipliği yapacak. Otellerdeki dijital ekranlarda vakfın görünürlüğünün artırılması için tanıtımlara yer verileceği gibi odalarda da bilgilendirici KAÇUV broşürleri bulundurulacak. 

Çocuklara yelken heyecanı, ailelerine moral etkinlikleri

Four Points by Sheraton İzmir’de vakfın belirlediği misafir ailelere konaklama desteği sağlanacak. Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ise vakfın psiko-sosyal destek hizmetleri kapsamında kurduğu ‘Aile Evleri’nde konaklayan ailelere yönelik düzenlenecek dış mekân etkinliklerine veya anneler ya da babalar günü gibi zamanlarda gerçekleştirilecek özel yemeklere ev sahipliği yapacak. Otellerde, KAÇUV Gönüllü Eğitimleri için toplantı/organizasyon salon tahsisi ve ikram servisleri gönüllü olarak yürütülecek. 

Öte yandan KAÇUV’lu çocuklar, sürdürülebilirlik çalışmaları kapsamında kurulan Four Points by Sheraton yelken ekibinin etkinliklerine katılarak, denize açılmanın keyfini ve yelken sporuyla tanışmanın heyecanını yaşayacak.  

“Çocuklar bizim, ülkemizin, dünyanın geleceği”

Şirket olarak özellikle gelecek nesillerle ilgili sosyal sorumluluk projelerinin bir parçası olmayı önemsediklerini belirten Er Yatırım Genel Müdürü ve Marriott EMEA Danışma Kurulu Üyesi Ferzan Çelikkanat, “Çocuklar bizim, ülkemizin, dünyanın geleceği. O nedenle çocuklarımızla ilgili sosyal sorumluluk projeleri yürütmekten gurur duyuyoruz. Aldığını ülkesine geri vermeyi önemseyen bir şirket olarak, KAÇUV gibi hayati çalışmalar yürüten bir vakıfla iş birliği yapmaktan ötürü mutluyuz. Ülkemizi ve dünyamızı daha iyi hale getirmek istiyorsak, kurumsal sosyal sorumluluk projelerini artırmamız gerektiğini düşünüyorum. KAÇUV’la imzaladığımız protokol de bunun için atılmış önemli bir adım” diye konuştu. 

“Bu iş birliği, değerli bir umut kaynağı” 

KAÇUV Başkanı Prof. Dr. İnci Yıldız ise, “Four Points by Sheraton İstanbul Kağıthane ve Four Points by Sheraton İzmir ile gerçekleştirdiğimiz iş birliği, çocukların tedavi süreçlerini desteklemek ve yaşamlarına olumlu katkı sağlamak adına büyük önem taşıyor. Bu iş birliği, değerli bir umut kaynağı. Sunulan desteğin yanı sıra düzenlenecek etkinliklerin ve ailelere yönelik sağlanacak konaklama imkânlarının, çocukların ve ailelerinin moral ve motivasyonunu artıracağını, tedavi sürecini destekleyeceğini söyleyebilirim. Four Points by Sheraton ailesine bu değerli destekleri ve farkındalıkları için teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
ANTALYA 6 MİLYONU GEÇTİ

ANTALYA 6 MİLYONU GEÇTİ

Sahte parfüm operasyonu

Sahte parfüm operasyonu