KAKLIK MAĞARASI, PAMUKKALE TURU İÇİN YENİ BİR CAZİBE NOKTASI OLDU

KAKLIK MAĞARASI, PAMUKKALE TURU İÇİN YENİ BİR CAZİBE NOKTASI OLDU

Misafirlerin büyük ilgi gösterdiği Pamukkale turunda Kaklık Mağarası, yer altındaki muhteşem oluşumları ve tarihi dokusuyla büyük ilgi uyandırdı.

Mağara, traverten oluşumlarıyla dolu, büyüleyici sarkıt ve dikitleri barındırıyor. İçindeki mineral açısından zengin su, cilt hastalıklarına iyi geldiği düşünülen şifalı özellikleriyle öne çıkıyor. Ziyaretçiler, bu doğal güzellikleri keşfederken, tarih boyunca burada yaşamış olan insanların izlerini de görebiliyorlar.

PEGAS Touristik Operasyon Müdürü Yeliz Bilgin Ezici yapığı açıklamada, “Kaklık Mağarasını tur programımıza ekleyerek misafirlerimizin ilgisini artırmayı başardık. Pamukkale’nin doğal harikalarının yanı sıra Kaklık Mağarası’nın etkileyici yapısını da keşfetme fırsatı sunarak, Türkiye’nin zengin kültürel ve doğal mirasını daha derinlemesine deneyimleme şansı sağlıyoruz.Bu yenilik, ziyaretçilerin Pamukkale turuna katılımını artırarak, Türkiye’nin turizm potansiyelini de gözler önüne seriyor. Amacımız, her misafirin unutulmaz anılarla dolu bir seyahat deneyimi yaşamasını sağlamak. Pegas Touristik olarak, turizmdeki yenilikçi yaklaşımımızla Türkiye’nin güzelliklerini daha fazla kişiyle buluşturmaktan büyük mutluluk duyuyoruz.Kaklık Mağarası’nın eklenmesiyle sunduğumuz bu özel tur, misafirlerimize sadece bir gezi değil, aynı zamanda Türkiye’nin eşsiz doğasına ve tarihine yapacakları bir yolculuk sunuyor” diye konuştu. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Zabıta ekipleri Konyaaltı sahilindeki 4 bin 360 olaya müdahale etti

Zabıta ekipleri Konyaaltı sahilindeki 4 bin 360 olaya müdahale etti

CORAL TRAVEL POLONYA'DA LİDERLİĞE OYNUYOR

CORAL TRAVEL POLONYA’DA LİDERLİĞE OYNUYOR