Kepez’de, 112 Acil Çağrı İstasyonu hizmete açıldı

Kepezde, 112 Acil Çağrı İstasyonu hizmete açıldı

ANTALYA, (DHA) – KEPEZ Belediyesi’nin yer tahsisini gerçekleştirdiği, hayırsever Şimşek Ailesi tarafından yaptırılan Mustafa- Şerife Şimşek 112 Acil Çağrı İstasyonu, Barış Mahallesi’nde törenle hizmete girdi.

Kepez’in Barış Mahallesi’ne Mustafa- Şerife Şimşek 112 Acil Çağrı İstasyonu açıldı. Kepez Belediyesi’nin yer tahsisini gerçekleştirdiği, hayırsever Şimşek Ailesi tarafından yaptırılan 112 Acil Çağrı İstasyonu’nun açılış törenine Vali Hulusi Şahin, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, Muratpaşa Belediye Başkanı Ümit Uysal, İl Sağlık Müdürü Prof. Dr. Behzat Özkan, hayırsever Bekir Şimşek, anne ve babası Şerife ve Mustafa Şimşek, mahalle muhtarları, meclis üyeleri, siyasi partilerin il ve ilçe temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 112 Acil Çağrı İstasyonunun hayırlara vesile olması dileklerini ileten Vali Hulusi Şahin, hayırsevere Şimşek Ailesine teşekkür etti. KEPEZ’DE 38 TEMEL ATMA TÖRENİ

Hayırseverlere teşekkür eden Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, “Allah onlara çok versin. Bir dahaki sefere okul yapsınlar. Bizim insanımız çok hayırsever. Yeter ki nereye ne yaptığını görsün. Kepez’de 38 temel atma töreni yapacağız. Biliyorsunuz tasarruf tedbirleri nedeniyle bazı yerlere yatırım yapamıyoruz. Bir kreş, bir kız yurdu yapamıyoruz. Sağ olsun bu 38 yatırımın hepsini hayırseverler yapıyor. Buradan hepsine gönülden teşekkür ediyorum. Şimşek Ailesi, Allah hayrınızı kabul etsin” dedi.

Konuşmaların ardından Barış Mahallesi 112 Acil Çağrı İstasyonu törenle hizmete açıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 1’i ağır, 8 yaralı

Tarım işçilerini taşıyan kamyonet devrildi: 1’i ağır, 8 yaralı