Kepez’de ‘Tematik Bilim Kampı’ başladı

Kepez'de 'Tematik Bilim Kampı' başladı

 Antalya Bilim Merkezi,  yaz tatilinde çocuklara eşsiz bir bilim kampı deneyimi sunuyor. 7-14 yaş arası çocukların bilime olan ilgisini artırmayı ve keyifli bir yaz tatili geçirmelerini hedefleyen Tematik Bilim Kampı, 24 Haziran’da yoğun bir ilgiyle başladı. Kampın ilk gününde çocuklar, Antalya Bilim Merkezi’ni gezdi.

Atölye, eğitim ve etkinlik çalışmalarına katıldı. Tematik Bilim Kampı öğrencileri, gün boyu bilimin eğlenceli ve büyüleyici dünyasını keşfetmenin keyfini çıkardı.  Antalya Bilim Merkezi, kamp süresince 7 farklı atölye, 70 tematik alan, 700 eğitim ve etkinlik çalışması gerçekleştirecek.

Programda bilim, sanat ve seramik atölyeleri, oryantiring, açık hava etkinlikleri, satranç, drama, bilimsel geziler ve eğlenceli yarışmalar gibi çeşitli aktiviteler yer alıyor. Bilimle iç içe geçecek bu kampta, çocuklar yeni şeyler öğrenmenin ve keşfetmenin heyecanını yaşayacaklar. Çocukları bu eşsiz bilim kampına katılmak isteyen aileler, www.antalyabilimmerkezi.com adresinden online kayıt yaptırabilirler.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gazipaşa yaylalarında çekirge mücadelesi yapıldı

Gazipaşa yaylalarında çekirge mücadelesi yapıldı

ASAT Gazipaşa'da bozulan yollara asfalt döktü

ASAT Gazipaşa’da bozulan yollara asfalt döktü