Kepez’de tüm parklar yenileniyor

Kepez'de tüm parklar yenileniyor

  Kepez Belediyesi, değişim ve dönüşüm hamlesiyle mahallelerde başlattığı hizmet çalışmalarını hız kesmeden sürdürüyor. Çocukların konforlu ve güvenli bir şekilde oynayabilmesi için ilçenin dört bir yanındaki parklarda yenileme çalışması gerçekleştiriliyor. Şafak Mahallesi’ndeki Eren Parkı da yenileme çalışması kapsamına alındı. Azem Akkaya Caddesi ile 4250 Sokak kesişiminde yer alan 2 bin 650 metre kare büyüklüğündeki park baştan aşağıya yenilendi.

Kepez Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından parkta yürütülen yenileme çalışmasında; çocuk oyun alanındaki sert zemin kum takviyesi yapılarak yumuşatıldı. Park alanındaki çocuk oyun grubu ve fitness aletlerinin bakım onarımı yapıldı. Masa ve pergolelerin kırık ve eksik olan tahtaları yenilenerek, boyandı. Çim biçimi yapılarak, yıpranmış alanlara yeniden (çim tabaka değişimi) çim ekildi. Parkın hava koşullarından yıpranan tabelası yenilendi. Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri de, yenilenen park alanı ile mahallenin kaldırım ve yollarını titizlikle temizledi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ise, kaldırımları onardı, yollardaki yıpranmış belediye logolarını boyayarak yeniledi. Mahalle yollarına yeni logolar eklendi.

KEPEZ’E A’DAN Z’YE HİZMET

Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz, belediye ekiplerinin mahallelerde yürüttüğü hizmet çalışmalarını yerinde inceledi. Konforlu bir Kepez için çalışan belediye ekiplerine kolaylıklar dileyerek, hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Baştan aşağıya yenilenen Eren Parkı’nı gezen Başkan Kocagöz, özellikle masa ve bankların köşe kısımlarını eliyle inceleyerek, çocukların güvenliği için köşelerin sivri olmamasına dikkat edilmesini istedi.

Kepez’in hizmet çalışmalarını değerlendiren Başkan Kocagöz, “Şuana kadar 100 bin metre kare park alanımız ekiplerimiz tarafından yenilendi. Bu alan yaklaşık 30 taneden fazla park demek. Çalışma yapacağımız mahalleye 100 ile 150 ekiple beraber gidiyoruz. Bir mahalleye gittiğimizde sadece parkları değil, yollarına varana kadar aklınıza gelen her şeyiyle baştan aşağıya yeniliyoruz. Konteynerleri yıkıyoruz, yolları yıkıyoruz. Ekiplerimiz gittikleri mahallede A’dan Z’ye kadar her türlü çalışmayı gerçekleştiriyor. Vatandaşlarımızın böyle bir hizmet görmediklerini ifade etmeleri ise bizleri ziyadesiyle mutlu ediyor. Durmak yok, biz çalışacağız ve daha çok çalışacağız. Halkımız bize güvendiler bizde halkımıza layık olmaya çalışacağız” dedi.

ŞAFAK’I DAHA GÜZEL HİZMETLER BEKLİYOR

Belediye ekiplerinin mahalledeki çalışmalardan dolayı duyduğu memnuniyeti dile getiren Şafak Mahallesi Muhtarı Metin Şimşek, “ Kepez Belediye Başkanımız Mesut Kocagöz ve ekibine çok teşekkür ediyorum. Mahallemde yol, park ve kaldırım çalışmalarına başlandı. Bundan sonra Şafak’ı daha güzel hizmetler bekliyor” diye konuştu.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

ATABEM’de kış dönemi kurs kayıtları başlıyor