Kocagöz’den işbirliği sözü

Kocagöz’den işbirliği sözü

 Antalya Sivil Toplum Platformu (ANSTOP) Kurucu Üyesi ve Sözcüsü Reşat Güney ile Yönetim Kurulu Üyeleri, Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ü makamında ziyaret etti. Reşat Güney, Başkan Kocagöz’e hem ‘geçmiş olsun’ hem de ‘hayırlı olsun’ ziyaretinde bulunduklarını açıkladı.

Başkan Kocagöz ile yaptıkları görüşmede ANSTOP’u oluşturan üyelerin, Kepez ilçesi ve Antalya ile alakalı görüş ve önerilerini anlatma fırsatı yakaladıklarını kaydeden Güney,  “Sayın Kepez Belediye Başkanı Mesut Kocagöz’ün ilgi ve alakası bizleri son derece mutlu etti. Başkan, yönetim kurulu üyelerimizin özellikle Kepez ilçemiz ile ilgili görüş ve önerilerinin tamamını büyük bir dikkatle dinledi. Önümüzdeki dönemde ilişkilerimizi sıkı tutma kararı aldık ve kendisi de bizlere karşılıklı işbirliği yapma sözü verdi” dedi.

 

HER ŞEY KEPEZ İÇİN

Reşat Güney, Başkan Kocagöz ile Kepez ilçesinin imarı, şehir planı ve iş alanlarının artırılması gibi bir çok konuda birlikte çalışabilecekleri konusunda mutabakata vardıklarını da kaydederek, “Sayın Başkan bize her konuda eleştiriye açık olduğunu, kent için en iyisi neyse onu her zaman yerine getirmeye hazır olduğunu söyledi. Başkanımızın bu kadar işbirliğine açık olması ANSTOP yönetim kurulu üyeleri olarak bizleri gerçekten mutlu etti.Bundan sonra ki süreçte başkanımıza elimizden gelen tüm desteği vereceğimizden kimsenin şüphesi olmasın” diye konuştu. 

Güney, ANSTOP’un sadece sorunu dile getiren değil çözümü paydaşlarıyla ortaya koyan, karar verici ve uygulayıcılara sunan bir yapı olarak Kepez Belediyesi ile işbirliğine hazır olduğunu da sözlerine ekledi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Uysal’dan Caran’a iadei ziyaret

WYNDHAM GRAND KAYSERİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU

WYNDHAM GRAND KAYSERİ GENEL MÜDÜRÜ OLDU