Konyaaltı Belediyesi’nde masa tenisi turnuvası

Konyaaltı Belediyesinde masa tenisi turnuvası

ANTALYA, (DHA) – KONYAALTI Belediyesi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla belediye personeli için düzenlediği masa tenisi turnuvası, Başkan Cem Kotan’ın oynadığı açılış maçıyla başladı.

Konyaaltı Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kapsamında düzenlenen masa tenisi turnuvasına ev sahipliği yapıyor. Turnuvanın açılış maçını Konyaaltı Belediye Başkanı Cem Kotan gerçekleştirdi. Etkinlik, belediye personeli arasında hem rekabeti artırmak hem de dayanışmayı güçlendirmek amacıyla düzenleniyor. Konyaaltı Belediyesi, bu tür etkinliklerle hem sporun teşvik edilmesini hem de çalışanların motivasyonunu artırmayı hedefliyor. 10 gün devam edecek turnuva 23 Ağustos tarihinde oynanacak final maçları ile sona erecek.

Başkan Cem Kotan, açılış konuşmasında, “Zafer Bayramı’nın coşkusunu bu turnuva ile pekiştiriyoruz. Sporun birleştirici gücünü hep birlikte hissediyoruz. Turnuvaya katılan bütün mesai arkadaşlarıma başarılar diliyorum” dedi. Turnuva, belediye personelinin yoğun katılımıyla başladı ve büyük heyecanla devam ediyor. 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutlamak ve personel arasında dostluk bağlarını güçlendirmek amacıyla düzenlenen turnuva sonunda dereceye giren personel madalya ile ödüllendirilecek.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya'da dans dolu gece

Antalya’da dans dolu gece

Kirişçiler İlkokuluna 4 derslikli ek bina

Kirişçiler İlkokuluna 4 derslikli ek bina