KUYAB GENEL MÜDÜRÜ ERDEN ARI, ATİK’TE!

KUYAB GENEL MÜDÜRÜ ERDEN ARI, ATİK’TE!

Ziyarette, Kundu turizmindeki gelişmeler başta olmak üzere gündeme ilişkin görüş alışverişinde bulunuldu.

Ziyarette, Başkan Erdoğan Budak’ın yanı sıra, ATİK Antalya Medya Komisyon Başkanı Halil Öncü, ATİK Antalya Teşkilat Başkanı Ali Gültekin, ATİK Antalya Üye İlişkileri Komisyon Başkanı Ersoy Çelik, ATİK Antalya Sosyal İlişkiler Komisyon Başkanı Adnan Aziz Akpınar ve ATİK Antalya Genel Sekreteri Emre Aydın hazır bulundu.

Güçlenerek yolumuza devam ediyoruz!

Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK) Antalya Başkanı Erdoğan Budak yaptığı açıklamasında, özellikle turizmdeki gelişmeleri değerlendirdikleri ziyarette, KUYAB Müdürü Erden Arı‘yı ATİK’te aktif olarak görecek olmalarının heyecanını yaşadıklarını da belirterek, “Güçlenerek yolumuza devam ettiğimiz konseyimizde, Kundu Turizm Yatırımcıları Birliği Müdürü Erden Arı’yı da aramızda görmek bizleri çok mutlu etti. Sayın Genel müdürümüz Erden Arı, ATİK Antalya’ya büyük güç katacak’ dedi.

KUYAB Genel Müdürü Erden Arı gerçekleşen ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “ Çok değerli ATİK üyesi iş insanlarımızın, Başkan Erdoğan Budak eşliğinde gerçekleştirdiği ziyaret beni son derece memnun etti. Çok teşekkür ediyorum. İnşallah gerek turizm, gerekse de finansal yol göstericiliği anlamında tecrübelerimizi ATİK Antalya üyelerimiz ile paylaşacağız. İnanıyorum ki, bölgemiz adına güzel ve yararlı projelere imza atarız” diye konuştu.

ATİK çalışmalarına devam ediyor!

Dünya ülkeleriyle ticareti artırmak amacıyla bir köprü vazifesi gören Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi (ATİK), geçtiğimiz aylarda Antalya’da yeni örgütlemesini yapmıştı. Uluslararası Ticaret ve İşbirliği Konseyi ATİK, 2005 yılında Brüksel merkezli kurulurken, çalışmalarını Uluslararası Kamu Diplomasisi çerçevesinde Dünya Barışına katkı sağlamak için çalışmalar yapıyor. Dünyanın çeşitli ülkelerinde Yerel Yönetimlerle oluşturduğu ortak sinerji ile de Kardeş Şehir çalışmalarını yapan ATİK, çalışma vizyonuna” Vatandaşlık Diplomasisi” kavramını getirirken, oluşturmuş olduğu Uluslararası bağlantılarla da Ticaretin oluşmasında köprü çalışmaları yaparak girişimcilere fırsatlar sunuyor. Ayrıca ATİK, Kardeş Şehirler bünyesinde oluşturulan Ticaret Konseyleri ile de çalışmalarına devam ediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Halterle yaşama tutundu

'BU İŞİ İVEDİLİKLE ÇÖZÜN!'

‘BU İŞİ İVEDİLİKLE ÇÖZÜN!’