Manavgat Belediyesi’nin mavi bayrak gururu

 Çevre yönetimi, su niteliği, güvenlik ve hizmetler gibi 33 farklı kriteri karşılayan Manavgat Belediyesi, Boğaz Otel Plajı’nda hizmet kalitesini sürdürerek mavi bayrağın gönderde kalmasını sağladı.

Mavi bayrak, Boğaz Otel Halk Plajı’nda düzenlenen törenle göndere çekildi. Törene, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, belediye başkan yardımcıları ve birim müdürleri katıldı. Mavi bayrak, Türkiye Çevre Eğitim Vakfı (TÜRÇEV) Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Cenk Bayaz ve TÜRÇEV Antalya Koordinatörü Mustafa Ergiydiren tarafından Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya teslim edildi.

‘TEMİZ SAHİL TEMİZ GELECEK’

Törende konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, temiz bir Manavgat’ın her zaman öncelikleri olacağını söyledi. Başkan Kara, “Bildiğiniz gibi 8 halk plajımızın 5’i mavi bayraklı. Boğaz Otel halk plajımız, içlerinde çevre eğitimi, atık yönetimi, yüzme suyu kalitesi gibi detaylar bulunan 33 kriter konusunda denetlenip bu yıl da mavi bayrak ödülüne layık görüldü.”

“Temiz sahiller temiz bir gelecek demek. Temiz bir Manavgat bizim her zaman önceliğimiz olmaya devam edecek. Bu ödül, Manavgat’ın doğal güzelliklerinin ve deniz kaynaklarının korunması için verdiğimiz kararlılığın ve çalışmalarımızın bir ödülüdür. Sahip olduğumuz bu bayrak, su kalitesi, çevre yönetimi, güvenlik ve eğitim gibi kriterlerde gösterdiğimiz üstün performansı ve çevremize olan duyarlılığımızı simgeliyor.”

“Doğal kaynaklarımızı koruma, sürdürülebilir turizm uygulamaları ve çevre bilincinin yaygınlaştırılması konusundaki çalışmalarımızı daha da ileriye taşıyacağız. Gelecek kuşaklara daha güzel bir Manavgat bırakmak için kararlılığımızı ve çabalarımızı artırarak devam edeceğiz” dedi.

BOĞAZ OTEL PLAJI

Boğaz Otel Plajı, Manavgat’ın en gözde tatil bölgelerinden biri olan Sorgun’da yer alıyor. Temiz denizi ve bakımlı kumsalıyla ziyaretçilerine mükemmel bir plaj deneyimi sunuyor.

KIZILOT HALK PLAJI

Kızılot Halk Plajı, yerli halkın ve turistlerin sıklıkla tercih ettiği bir diğer nokta. Temiz denizi ve düzenli plaj hizmetleriyle takdir topluyor. Plajda güvenlik önlemleri de en üst düzeyde sağlanarak ziyaretçilerin huzurlu bir tatil geçirmesi sağlanıyor.

NAR BEACH 1 VE 3 HALK PLAJLARI

Manavgat’ın doğal güzelliklerinden biri olan Antik Side’de yer alan Nar Beach 1 ve 3 Halk Plajları, hem temizlikleri hem de doğal çevrelerinin korunmasıyla öne çıkıyor.

EVRENSEKİ HALK PLAJI

Evrenseki Halk Plajı, Manavgat’ın eşsiz güzellikteki kumsallarından biridir. Plajın düzenli temizliği ve güvenlik önlemleri tatilciler tarafından takdir ediliyor. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Batı Akdeniz’den ihracatta gerileme yaşandı

Kemer'in güreşçisi üçüncü oldu

Kemer’in güreşçisi üçüncü oldu