Manavgat Belediyespor’da hedef 1. Lig

  Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı, yeni sezonda güçlü bir kadro ile Türkiye Kadınlar 1. Voleybol Ligi’ne yükselmeyi hedefliyor. Takım, transfer döneminde İrem İnce, Tuana Kayalar, Buse Atalay, Amine Kurtoğlu, Asya Balaman, Beritan Canbeyli, Hamiyet Samira Akkanat, Eylül Yılmaz ve Ela Bozkurt gibi genç ve yetenekli oyuncuları kadrosuna katarak önemli bir yapılanmaya gitti.

Manavgat Belediyespor Kadın Voleybol Takımı’nın yeni transferleri Belediye Side Hizmet Binası’nda düzenlenen toplantısında tanıtıldı. Basın toplantısına katılan Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, takımın hedeflerine ve yeni sezona dair heyecanını dile getirirken, şunları söyledi:

“Geçen yıl aynı ligde mücadele edip birinciliği kaçıran bir kadın voleybol takımımız vardı. Güzel bir dönem geçireceğimize inanıyoruz. Bu sene hedefimiz şampiyon olmak, o yüzden takımı daha da güçlendirmek istedik. Bizim hedefimiz şampiyonluk, onun dışında bir düşüncemiz yok.”

Takımın formasında orman yangınlarına karşı bilinci artırmaya yönelik ekleme yapıldığını da aktaran Başkan Niyazi Nefi Kara, “Ülkemiz son zamanlarda orman yangınlarıyla mücadele ediyor. Biz de Manavgat Belediyespor olarak bu konuda duyarlılık oluşturmak için çalışacağız. Formamızda yeşil ve beyaz renklere ek olarak, yangınlara dikkati çekmek için kül rengi olan griyi de kullanarak bu önemli konuya destek vereceğiz” dedi. 

 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Atatürk'ün kızları çeyrek finalde

Atatürk’ün kızları çeyrek finalde

ANTGİAD 34 yaşında

ANTGİAD 34 yaşında