Manavgat ırmağında boğuldu

Manavgat ırmağında boğuldu

Mithat ABAKAN- Mehmet ÇELİKTEN/MANAVGAT, (DHA)- ANTALYA’nın Manavgat ilçesinde ırmağa giren Sakıp Kaya (17) boğuldu. Cansız bedeni suya girdiği noktanın 100 metre aşağısında bulunan Kaya, son 3 günde ırmakta boğulan ikinci kişi oldu.

Dün öğleden sonra arkadaşlarıyla Ulukapı Mahallesi Priz mevkisinde Manavgat Irmağı’na giren Sakıp Kaya bir süre sonra akıntıya kapılarak sürüklenmeye başladı. Sakıp Kaya’nın gözden kaybolması üzerine arkadaşlarının haber vermesiyle olay yerine itfaiye, sağlık, jandarma ekibi ile Side Sualtı Kurtarma Derneği’nden (SAK) dalgıç ekibi çağrıldı. Dalgıç ekibinin yaptığı çalışma sonucunda Sakıp Kaya’nın cansız bedeni suya girdiği noktanın 100 metre aşağısında ve 2,5 metre derinlikte bulundu. Kıyıya çıkarılan Sakıp Kaya’nın cenazesi yapılan incelemenin ardından Antalya Adli Tıp Kurumu’na sevk edildi.

SON 3 GÜNDE İKİNCİ VAKA

Geçen pazar günü Şavlak mevkisinden Manavgat Irmağı’na giren Hüseyin Yağız da boğulmuştu. Yağız’ın cansız bedeni de akıntıyla birlikte sürüklenerek ırmağa girdiği yerden yaklaşık 400 metre uzakta bulunmuştu. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Herkese ücretsiz sağlık hizmeti

Herkese ücretsiz sağlık hizmeti

Eski İYİ Parti’li Hüseyin Ergen yaralanmıştı! Saldırıda yeni detaylar: ‘Tek koz var; seni suçlayacak’