Manavgat Kültür Günleri’ne renk kattılar

  Manavgat Kent Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis’in moderatörlüğünde Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleşen söyleşiyi, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara ve eşi Hacer Ceyhan Kara da ilgiyle takip etti. Söyleşi, izleyicilere hem eğlenceli hem de bilgilendirici bir deneyim sundu. Sanatçıların kariyer yolculukları, performansları ve projeleri hakkında verdikleri bilgiler, salondaki dinleyiciler tarafından ilgiyle karşılandı.

Başkan Kara, etkinliğin sonunda Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç’a, Manavgat’ta kültürel ve sanatsal faaliyetlerin desteklenmesinin önemine dikkati çekerek çiçek takdiminde bulundu.

BAŞKAN KARA’YA TEŞEKKÜR

Sibel Taşçıoğlu ve Ceren Yalazoğlu Karakoç, Manavgatlılarla buluşmaktan büyük mutluluk duyduklarını belirttiler. Taşçıoğlu, ” Manavgat Belediyesi’nin kültür günlerinde burada olmaktan çok mutlu olduk. Harika bir söyleşi gerçekleştirdik. Belediye Başkanı Sayın Nefi Kara’ya ve Genel Sanat Yönetmeni Kosta Kortidis’e çok teşekkür ederiz. Bizi buraya davet ettikleri ve bizi bu güzel halkla bir araya getirdikleri için çok memnunuz” şeklinde konuştu. Yalazoğlu Karakoç ise çok güzel bir kalabalık olduğunu söyleyerek, davet edildikleri için teşekkür etti.

Başkan Kara, etkinlik sonrasında yaptığı açıklamada, Manavgat’ın kültürel yaşamını zenginleştirmek ve sanatçılarla halkı buluşturmak amacıyla düzenledikleri etkinliklerin süreceğini ifade etti. Ayrıca, kültürel etkinliklerin, toplumsal bağları güçlendirdiğini ve şehirlerin sosyal hayatına katkı sağladığını vurguladı. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kepez'de festival zamanı

Kepez’de festival zamanı

Antalya'da dans dolu gece

Antalya’da dans dolu gece