Manavgat’ta plaj futbolu coşkusu

Manavgatta plaj futbolu coşkusu

MANAVGAT, (DHA)- TÜRKİYE Futbol Federasyonu Plaj Futbolu 2024 Sezonu Manavgat Belediyesi Etabı, heyecan dolu müsabakalarla sona erdi.

Manavgat’ta 17-19 Ağustos 2024 tarihlerinde bir otelin sahasında gerçekleştirilen turnuva, vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Turnuvanın finalinde Çimhan Math Public, Manavgat Koleji’ni uzatmalarda 6-5 yenerek şampiyon oldu. Final müsabakalarını, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, CHP Antalya Milletvekili Sururi Çorabatır, CHP Antalya Milletvekili Aliye Coşar, CHP Manavgat İlçe Başkanı Oykun Başar, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu ve vatandaşlar izledi.

Düzenlenen törende şampiyon takım sporcularına kupa ve madalyalarını Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara verdi. Turnuvada Manavgat Koleji ikinci, Manavgat Belediyespor üçüncü, Manavgat Hisarspor dördüncü oldu. Turnuvadaki 44 golden 6’sını atan Çimhan Math Public’ten Emrah Ekmekçi gol kralı oldu. En iyi kaleci ödülünü de aynı takımdan Mehmet Aşlamacı kazandı.

Kupa töreninde konuşan Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, “Takımlarımız çok iyiydi, çok keyif aldık. Bütün sporcularımızı, emek verenleri ve çalışma arkadaşlarımı tebrik ediyorum” dedi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sünnet olacak çocuklar akülü arabayla ameliyathaneye götürülüyor

Sünnet olacak çocuklar akülü arabayla ameliyathaneye götürülüyor

Motosiklet kazasında 2 sürücü yaralandı

Motosiklet kazasında 2 sürücü yaralandı