MasterChef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

MasterChef Dilara Başaran kimdir? Kaç yaşında? Aslen nereli?

2021 yılı MaterChef yarışmacılarından Dilara Başaran ekranların en çok ilgi çeken yarışmacıları kadrosuna girmeyi başarmıştır. Mastercheft’e art arda sergilemiş olduğu başarılı performansı ve lezzetli tarifleriyle kendisine hayran bırakan Dilara Başaran kimdir? Boyu kaç?

Dilara Başaran kaç yaşında?

İlk katıldığı yarışmada normalde Hamsili Suşi yapacak olan, ancak sonra kararını değiştiren yarışmacı Dilara Başaran Turit adını verdiği Hamsili Suşi’yi yapmakta kararlı tutum sergilemiştir. Fikrini söylediğinde ”Hamsiden suşi mi olur?” yorumlarını alan güzel yarışmacı yazımızı yazdığımız tarihte 24 yaşındadır.

Ekranların sevilen TV yarışması MasterChef jürilerinden Mehmet Şef’in ”Aşağıya hiçbir şekilde mücahale etmeyeceksiniz. Şu andan itibaren müdahale yok.” uyarılarını dinlemeyen Dilara Başaran ekip arkadaşına ısrarla yardım etmesi sonucu Mehmet Şef tarafından dışarıyla alınan güzel yarışmacı Akrep burcudur.

Somer Şef’in ”Dilara Masterchef  2021 ekibine hoşgeldin.” diyerek beyaz mutfak önlüğünü taktim ettiği ve el lezzetiyle ekranlarda bir hayli konuşulan güzel yarışmacı Dilara Başaran aslen Tekirdağlıdır.

Dilara Başaran’ın nerede ikamet ettiği çok merak edilmektedir. Aslen Tekirdağlı olan güzel yarışmacı, Masterchef’e katılan birçok yarışmacının ikamet ettiği şehir İstanbul’da yaşamaktadır.

Mehmet Şef’in ”Bir tavuk bu kadar asil sunulabilirdi. Tabağını arada kullanışın ve en üste de çıtır mısır inanılmazdı. Alttan karamelize soğanın vurması, denge vardı tabakta. Ben, sen tavukgöğsünü getirdiğin zaman dedim ki bunu neyle lezzetlendirmiş olabilir ki?” yorumlarını bulunduğu başarılı yarışmacı Dilara Başaran’ın boyu bilinmemektedir.

Masterchef yarışmasında 3. yarışmacı olarak seçilen Dilara Başaran’ın 28. bölümde gözyaşlarını tutamaması ekranlardaki takipçilerine duygusal anlar yaşatmıştır. Güzel yarışmacının kilosu ise en çok merak edilen sorular içerisindedir. Ancak kilosu bilinmemektedir.

Dilara Başaran nerede oturuyor?

Dilara Başaran hayranları ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

Turizm Anadolu Lisesi’nden mezun olmuştur. Hangi üniversiteden mezun olduğu bilgisi hakkında sır vermeyen Dilara Başaran’ın bölüm olarak Turizm Otel İşletmeciliği bölümünde eğitim öğretim hayatını tamamladığını bilmekteyiz.

”Dün Milhan bir totem yapmıştı ve o birinci oldu. Bugün ben aynı totemi yaptım ve Milhan bana önlük giydirdi ve ben kazandım. Arkadaşlar kim önlük giymek istiyorsa yardımcı olabilirim.” sözlerini dile getiren Dilara Başaran’ın çocuğu yoktur.

2021 MasterChef programının iddialı ve göz alıcı reklam çekiminde yer alan, fazlaca övgü yağmuruna tutulan Dilara Başaran kendisi gibi yarışmacı arkadaşları Bozbey ve Rümeysa ile katıldığı düelloda gözleri ekranlara çevirmiştir. Ancak güzel yarışmacının özel hayatını ekranlardan uzak tuttuğunu bilmekteyiz. Dilara Başaran’ın sevgilisi yoktur.

Masterchef yarışmasının uzman aşçı ve juri üyesi Somer Şef’in övgüler yağdırdığı soğan dolmasının sahibi Dilara Başaran’ın evli olup olmadığı çok sorulmaktadır. El lezzetiyle ekranların adete Oktay Usta’sı olarak anılan Dilara Başaran evli değildir. 

MasterChef’e 3. yarışmacı olarak girip ardından adından çokça söz ettiren ve ekranlar karşısında sergilediği enfes lezzetlerle parmaklarının lezzetini konuşturan güzel yarışmacı Dilara Başaran’ın ailesi emlak işiyle uğraşmaktadır. 

Dilara Başaran kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Dilara Başaran’ın kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Dilara Başaran’a ulaşım sağlayabilirsiniz

Dilara Başaran Instagram

Dilara Başaran aslen nerelidir?

Dilara Başaran ve 2021 MasterChef ekibiyle olan bu fotoğrafını daha önce görmüş müydünüz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gizem Coşkun kimdir? Sevgilisi ile evlendi mi?

Gizem Coşkun kimdir? Sevgilisi ile evlendi mi?

Rüzgar Doruk Özmil kimdir? Yemin dizisinin Memo’su kimdir?

Rüzgar Doruk Özmil kimdir? Yemin dizisinin Memo’su kimdir?