MasterChef Hasan Biltekin kimdir? Sevgilisi, Esila Biltekin, yaşı, annesi

MasterChef Hasan Biltekin kimdir? Sevgilisi, Esila Biltekin, yaşı, annesi

2021 yılı MasterChef yarışmacılarından Hasan Biltekin ekranların ilgi çeken yarışmacıları içerisine girmeyi başarmıştır. Masterchefte üst üste sergilemiş olduğu başarılı performansı ve farklı tarifleriyle kendisine hayran bırakan Hasan Biltekin kimdir? Kaç yaşında?

Hasan Biltekin kaç yaşında?

Bir önce ki sezon yarışırken annesinin rahatsızlanması sebebiyle yarışmaya veda eden isim Hasan Biltekin’in yaşı 27’dir.

3. düello turuna çıktığında yapmış olduğu balık çorbası lezzetiyle adını Masterchef programına altın harflerle kazıyan Hasan Biltekin’in burcu bilinmemektedir.

Oğuzhan Öveç ve Yiğit Gök ile yarışma fırsatı bulan Hasan Biltekin aslen Nevşehirli’dir.

Birçok ünlünün ikamet ettiği şehir olan İstanbul’da yaşamını sürdürmektedir.

Masterchef’e 2 defa katılan sürekli yarışmacı Hasan Biltekin’in boyu 1.84’dür.

Üçlü düello turunda bir üst adıma geçen Hasan Biltekin’in boyuna orantılı olan kilosu 78’dir.

Hasan Biltekin aslen nerelidir?

Hasan Biltekin hayranları ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

Hasan Biltekin, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ÜSET Meslek Yüksek Okulu’nda eğitim öğretim hayatını tamamlamıştır.

Hasan Biltekin hakkında en çok merak edilen sorulardan birisi çocuğu olup olmadığıydı. Ancak başarılı yarışmacı Hasan Biltekin’in çocuğu yoktur.

Hasan Biltekin’in fan sayfaları tarafından çokça merak edilen sevgilisi hala gizemini korumaktadır. Bu konu hakkında Hasan Biltekin tarafından açıklama gelmemiştir. Hasan Biltekin’in sevgilisi şu an yoktur.

Hasan Biltekin’in yarışmada iyi bir performans sergilediği sezonda annesinin rahatsızlanması üzerine apar topar yarışmadan ayrılması üzerine annesinin kim olduğu çok fazla merak edilmiştir. 3 oy aldığı sezonda talihsizlik yaşayan yarışmacının annesi hakkında detaylı bilgi yer almamaktadır.

Hasan Biltekin’in Duygu Tuğcu ile olan fotoğrafını Instagram üzerinde paylaşıp şu sözü açıklamaya yazması üzerine ”Kraliçemmmm <3” gözler Hasan Biltekin’in üzerine çekilmiştir. Birçok takipçisinin kendisinin sevgilisi ya da annesi sanması üzerine, Duygu Tuğcu’nun yorumu duruma açıklık getirmiştir. ”tatlim hasan benim kanimdan daha yakin manevi kardesim canimdir” 

Duygu Tuğcu ile birlikte Instagram platformu üzerinde fotoğraf paylaşması üzerine, Duygu Tuğcu’yu takipçileri ablası zannetmiştir. Ancak kendisi manevi kardeşi olarak tanımlamaktadır. İkili arasında kan bağı bulunmamaktadır. Öz ablası ve kardeşleri hakkında bilgileri de özel hayatını, ekranlara yansıtmayan yarışmacı takipçilerine bahsetmemektedir. 

Yarışmada sarf ettiği sözlerle iddialı yarışmacı ünvanıyla anılan Hasan Biltekin’in eşi merak edilmektedir. Kendisi gibi aşçı olup olmadığı ise en çok sorulan sorular içerisindedir. Ancak Hasan Biltekin evli değildir.

Soyadı benzerliğinden kaynaklı ünlü YouTuber Esila Biltekin ve annesi Suna Biltekin ile akraba olduklarını zanneden takipçilerine cevap olarak akraba olmadıklarını söyleyebiliriz. 

MasterChef programında“Bugün her şey Hülyam için” yazmasından dolayı akıllarda sevgili mi? sorusunu bırakan Hasan Biltekin, herhangi net bir açıklama yapmamıştır.

Hasan Biltekin kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Hasan Biltekin’in kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Hasan Biltekin’e ulaşım sağlayabilirsiniz

Hasan Biltekin Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
MasterChef Burcu Önal kimdir? Evli mi? Japon mu?

MasterChef Burcu Önal kimdir? Evli mi? Japon mu?

MasterChef Sergen Özen kimdir? Köfteci dükkanı nerede?

MasterChef Sergen Özen kimdir? Köfteci dükkanı nerede?