Miss Turkey’de yaptığı espriden sonra linçlenen Berfu Yenenler kimdir?

Miss Turkey’de yaptığı espriden sonra linçlenen Berfu Yenenler kimdir?

Miss Turkey yarışmasına katılan Berfu Yenenler, prova boyunca kendisine gülmelerini söylediklerini ve podyumda yürürken kendisinin tavşan gibi yürüyüdüğünü ifade etmektedir. Miss Turkey yarışmasında, ”Hayatta neyi değiştirmek isterdiniz?” sorusuna ”Cehalet” yanıtını verdiğine çok gülmektedir. Miss Turkey’e katıldığı sene isim değişikliğinden dolayı 1.’yi yanlış açıklamaları sonucu başka birinin podyumda yürüdüğünü, ancak daha sonra bu kişinin doğru kişi olan Berfu Yenenler’in ismi açıklandığında ise çok ağladığını belirtmektedir. Bu süreçte daha sonra serüveni Japonya’da devam eden Berfu Yenenler kimdir? Çocuğu var mı?

Berfu Yenenler kaç yaşında?

Ünlü komedyen ve sunucu olarak tanınan Eser Yenenler ile evlenmesi gündeme bomba gibi düşen Berfu Yıldız Yenenler şu an 26 yaşındadır. 

YouTube videolarında komşusuyle olan hikayelerini anlatarak, komşusunu espri yağmuruna tutan Berfu Yenenler, Koç burcudur.

Meşhur yan komşularının korona döneminde en küçük ve en çok havlayan köpeği aldığını YouTube kanalında anlatan Berfu Yenenler, defalarca bahçesine köpeğini oynatmak amacıyla topu atan komşularının topunu kesip geri attığını ifade etmiştir. Aslen Kocaeli İzmitli’dir.

Birçok ünlünün ikamet ettiği şehir olan İstanbul’da ailesiyle yaşamını sürdürmektedir.

Dış görünüşü mankenleri aratmayan Berfu Yenenler’in boyu oldukça merak edilmektedir. Kendisi 1.76 boyundadır.

Eşi Eser Yenenler ile ününe ün katan tanınan Berfu Yenenler 55 kilodur.

Berfu Yenenler’in taraftar takipçileri hangi takımı tuttuğunu oldukça merak etmektedir. Ancak Berfu Yenenler bu konu hakkında herhangi bir açıklama yapmamıştır. Hangi takımı tuttuğu bilinmemektedir.

Berfu Yenenler hangi takımı tutuyor?

Berfu Yenenler hayranları ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

Marmara Üniversitesi, Mühendislik Fakültesi, Endüstri Mühendisliği okuyarak eğitim öğretim hayatını tamamlamıştır. 

Çayına 8 şeker attığını ifade eden Berfu Yenenler yazımızı yayınladığımız tarihte hamile değildir.

İkilinin tanışmasına eşleri vesile olmuştur. Nurdan Büyükak, İbrahim Büyükak’ın eşidir ve Eser Yenenler’in eşi Berfu Yenenler ise iki yakın arkadaş sayesinde tanışmıştır. Berfu Yenenler ve Nurdan Büyükak kardeş değildir.

Berfu Yenenler, 6 ay gibi kısa bir zamanda 16 kilo vermeyi başarmasının ardından nasıl zayıfladı sorularını gerisinde bırakmıştır. Takipçilerinin bu çok merak ettiği sorunun cevabını ise Berfu Yenenler bir video çekerek açıklık getirmiştir. 9 ay hamilelik sürecinde her gün yürüyüş yaptığını ve bu süreci stabil dakika tutarak yapmadığını ifade etmiştir. Hamilelikte 14-15 kilo aldığını ancak vücudunun sarkmadığını belirtmiştir. Doktoru doğumdan sonra dikişlerini zorlamayacak şekilde spor yapabileceğini söylemiştir. Yürüyüş yapmasını ise ameliyat olduktan hemen sonra başlayarak haftada 3-4 kez yürüyüş temposunda geriye kalan 4 kilosunu verdiğini ifade etmiştir. Kilo vermesinin bünye ile ilgili olduğunu ifade etmiştir. Kendisinin nasıl fit durduğunu soran takipçilerine ise 10 sene spor yaptığını belirtmiştir. 

Eser, İbrahim ve Oğuzhan Koç üçlüsü içerisinde Oğuzhan ile sevgili olan Demet Özdemir’in bu yakınlığı Berfu Yenenler ile de arkadaşlığını getirdi. İkili küs değildir. Tam tersi iyi anlaşan arkadaştır. Birlikte olan fotoğraflarını pekçok kaynakta görebilirsiniz.

Evet. Ünlü oyuncu Hande Erçel’in kız kardeşi fenomen Gamze Erçel arkadaştır. Ayrıca Berfu Yenenler ve Gamze Erçel eşlerinin dahil olduğu bir soru cevap videosu çekerek arkadaşlarıklarını gözler önüne sermiştir.

Berfu Yenenler’in ilk çocuğu Kuzey Yenenler ve ikinci çocuğu Mete Yenenler olmak üzere iki çocuğu vardır. Her iki çocuğunu da sezaryan ile dünyaya getimiştir.

Büşra Ayaydın’ın evli olduğu düşünülmektedir. Ancak kendisi evli değildir. Kıvanç Tatlıtuğ ile daha önce evlenmemiştir. Ancak belirli kitlenin dış görünüşlerinden dolayı yakıştırdığı ikili hakkında evlilik dedikoduları çıkmıştır.

Soy ismi eskiden Yıldız olan, Berfu Yenenler’in kaç kardeş olduğu bilinmemektedir.

Berfu Yenenler: ‘Bu benim ilk canlı yayın deneyimim ve tamamen Eser’e güvenipte geldik. Bir tıkta patavatsız biriyim. Artık yani sana güveniyorum.’

Eser Yenenler: ‘Evet. Bana güven. Sen kendini bana bırak.’

Berfu Yenenler: ”Kendimi sana bırakmam konusunda emin misin? Eser, ne zaman kendimi sana bıraksam çocuğumuz oluyor.”

Eser Yenenler: ‘Patavatsızlık dediğim şey buydu.’

Annesi Matematik öğretmeni, babası ise Endüstri Mühendisi’dir.

Vücudunda hiçbir yerinde estetik olmadığını ifade etmiştir.

Berfu Yenenler henüz hiçbir film dizi projesinde yer almamıştır.

Yukarıda sizler için eklediğimiz videoyu 1.30 dakikaya alarak Berfu Yenenler’i görebilirsiniz. 2015 yılında Instagram hesabında ki güzel fotoğraflarını seçen annesi Miss Turkey’e başvurmuştur. Babasının izin vermemesi üzerine inatlaşan Berfu Yenenler 350 kişinin içerisinden seçilmiştir. Bu süreçte babasından destek almayan ve kazanacağına dair inancı olmadığını belirten babasından bahsetmektedir. Bazı gelenlerin senelerce katıldığını ve valizlerle geldiğni belirtmiştir. Gelenlerin genellikle fotomodel ya da manken olduğunu belirtmiştir. İlk podyum yürüyüşünde bikini ile yürüdüğünü ve inanılmaz strese girdiğini belirtmiştir. Bazılarının sorulara alakasız cevaplar verdiğini ve gerçek dışı bilgiler verdiğini belirtmektedir. İlk 20 kişiye kalan Berfu Yenenler’in aşırı diyet yaptırdıklarını ve prova yapmaktan ayaklarının yara olduğunu belirtmiştir. Süreci geçirdiği ortamda herkesin başta birbirine iyi olduğunu, fakat daha sonra dedikodu yaptıklarını ifade etmektedir. 

Berfu Yenenler kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Berfu Yenenler’in kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Berfu Yenenler’e ulaşım sağlayabilirsiniz

Berfu Yenenler Instagram

Berfu Yenenler YouTube

Berfu Yenenler & Eser Yenenler çifti ile Caner Yıldırım & Gamze Erçel çiftinin birlikte Double Date serisi için çektikleri videoyu daha önce izlemiş miydiniz?

Berfu Yenenler’in ilk çocuğu Kuzey Yenenler’in doğum günü videosu oldukça merak edilmiştir. Daha önce Kuzey’in Doğum günü videosunu izlemiş miydiniz?

Berfu Yenenler’in çok merak edilen makyaj videosunu daha önce izlemiş miydiniz?

Berfu Yenenler’in çok izlenen şaka videosunu daha önce izlemiş miydiniz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ebrar Karakurt kimdir? Sevgilisi kim?

Ebrar Karakurt kimdir? Sevgilisi kim?

Berat Toksöz kimdir? GMG, kışkırtma, şarkı, İleyna Kıyak, araba

Berat Toksöz kimdir? GMG, kışkırtma, şarkı, İleyna Kıyak, araba