Morkomedyen (Murat Genç) kimdir? Neden video çekmiyor?

Morkomedyen (Murat Genç) kimdir? Neden video çekmiyor?

Youtube’da ve Instagram’da burçlar hakkında eğlenceli paylaşımlar yapan Murat Genç, Morkomedyen ismiyle tanınmıştır. En çok Akrep burcu canlandırması sevilen Morkomedyen’in burcu ne? Yakışıklı fenomen Morkomedyen kaç yaşında? Sevilen Youtuber Morkomedyen oynadığı diziler hangileri? Murat Genç’in günlük hayattaki şok görüntüleri!

Morkomedyen (Murat Genç) kimdir?

Yazımıza başlamadan önce Murat Genç’e kısaca bir göz atalım.

Morkomedyen (Murat Genç) kimdir?

Murat Genç 21 yaşındadır.

Murat Genç’in doğum yılı 1994’tür.

Murat Genç’in kilosu bilinmemektedir.

Murat Genç 1.80 boyundadır.

Murat Genç, İzmir’de doğmuştur.

‘İlkokuldan ortaokul son sınıfa kadar olan eğitim sürecimde 12 farklı okulda okudum. Senarist olarak görürdüm kendimi. Bunun büyük bir çoğunluğu herhalde insanların bana kattığı farklı mekanlar farklı görüş açıları sayesinde oldu.’

‘Garip bir çocukluğum oldu. Annem babam ben 5 yaşındayken ayrıldılar. Bir anne tarafına bir baba tarafında geçti. Hani polis memurunun filmlerde izlediğiniz bir sahne vardır, çocuğu anne ve babanın ortasına koyar, seç birini der. Ben bu sahneyi bizzat yaşadım.’

Murat Genç tiyatrocu ve sosyal medya içerik üreticisidir. Burçlarla ilgili yaptıkları içeriklerle sosyal medyada tanınır. ‘Burçlar konusu aklımıza gelince çok zor bir işe yeltendik ve 1 dakikaya 12 farklı burcun karakterini sığdırdık, yani 1 burca ortalama olarak 5 saniye düşüyor. Bu içerik çok beğenildi, inanılmaz derecede tutuldu, insanlar devamını istedi. Biz de istekler doğrultusunda yapmaya başladık ve yapıştı yakamıza. Mutlu muyum? Hayır, pişmanım. Başka bir şey yapmama artık izin vermiyorlar.’

Sosyal medyanın bize göre bir yer olmadığını düşünüyordum. Orada yapılan işlerin sanatla kültürle çok bağdaşmadığını, biraz ağvam işler olduğunu düşünüp bize göre yerler değil diyordum. Yanlış bir düşünceymiş aslında. Biraz önyargılı bir bakışmış. Uzun süre sosyal medyaya girmemek için direttim. Ama daha sonra nasıl olacağını görmek için birkaç video çekelim dedik. Kendimizce, deneme amaçlı çektiğimiz burçla ilgili videolar patladı ve sevildi. Aniden insanlar bizi o noktaya getirdi ve oraya oturtturdu.

‘Yıllardır Tiyatro yapıyoruz ve kimse tanımıyor ama sosyal medyada birkaç içerik yaptığımızda insanlar sokakta sizi tanımaya başlıyorlar.’

Murat Genç, Güzel Çirkin, Arka Sokaklar, Avrupa Avrupa, Yalan Dünya gibi dizilerde ve Hemen Döneriz adlı filmde oynamıştır.

Sizler için Morkomedyen’in kullanmış olduğu bütün sosyal medya hesaplarını derledik. Morkomedyen ‘e aşağıda yer alan platformların herhangi birinden ulaşmanız mümkündür. Hep beraber Morkomedyen ‘in hesaplarına göz atalım.

Ünlü tiyatrocunun 696 bin takipçisi olan Instagram hesabına buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Murat Genç, ilk Youtube videosunu 10 Eylül 2018 yılında paylaşmıştır ve şu ana kadar yaklaşık 103,5 milyon izlenmeye ulaşmıştır. 803 bin aboneli YouTube hesabına buradan ulaşabilirsiniz.

Günümüzde öğrencilerin en şikayetçi olduğu durum şüphesiz uzaktan eğitim. Peki burçların uzaktan eğitim üzerindeki etkisi ne? Morkomedyen bu videoda burçların uzaktan eğitime olan tepkisini çekmiş. Bu eğlenceli videoyu mutlaka izlemelisiniz.

Bu videoda ise burçlar Whatsapp grubunda sohbet ediyor. Kendinizden birşeyler mutlaka bulabileceğiniz bu videoyu hala izlemediniz mi?

En sevilen serilerden biri olan Burçların şarkıları videosunu izlemek isteyenler için buraya bırakıyoruz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Eda Nur Hancı kimdir? Bilal Hancı ile kardeş mi?

Eda Nur Hancı kimdir? Bilal Hancı ile kardeş mi?

Elif Melda Yılmaz kimdir? Diziler, eşi, çocuğu

Elif Melda Yılmaz kimdir? Diziler, eşi, çocuğu