Mücella Yapıcı Kimdir?

Mücella Yapıcı Kimdir? Maruf Önal, Orhan Sahinler, Dogan Hasol adlı kitaplarının yazarıdır. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-110.html Yapıcı ve Cansu Yapıcı adlı iki kız çocuğuna sahiptir. Mücella Yapıcıaslen nerelidir? ya da Mücella Yapıcıhangi şehirde oturuyor? veya Mücella Yapıcı’nın babası kimdir? soruları oldukça merak edilmektedir. Mücella Yapıcı’nın boyu kaç? ya da Mücella Yapıcıkaç kilo? ve Mücella Yapıcı evli mi? soruları da hemen arkasından gelmektedir. Aslen İstanbullu olan Mücella Yapıcı’nın burcu nedir? ve Mücella Yapıcıhangi takımı tutuyor?

Mücella Yapıcı 71 yaşında ve 30 Mart 1951 tarihinde dünyaya gelmiştir. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-110.html Koç olan Mücella Yapıcı aslen İstanbulludur. Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği Türkiye’nin en kalabalık şehri ve her yanı tarih kokan İstanbul ilinde ikamet etmektedir. Mücella Yapıcı’nın boyu ve kilosu ise bilinmemektedir. Tuttuğu takıma dair de herhangi bir bilgi bulunamamaktadır.  Asıl mesleği Aktivist, Mimar, Yazar, TMMOB Mimarlar Odası İstanbul Büyükkent Şubesi Genel Sekreterliğinde görevli olan Mücella Yapıcı şu sıralar yarı aktif olarak sosyal medya kullanmaktadır. Memik Yapıcı ile evlidir. https://www.antalyaguncelhaber.com/wp-content/uploads/2023/02/burcu-110.html ve Cansu adında 2 kız çocuğuna sahiptir. 

 

Mücella Yapıcı şu an 71 yaşındadır.

 

Mücella Yapıcı’nın burcu Koç’tur.

 

Mücella Yapıcı 30 Mart 1951 doğumludur. 

 

Aslen İstanbulludur. 

 

Mücella Yapıcı birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği şehir olan İstanbul ilinde ikamet etmektedir. 

 

Mücella Yapıcı’nın boyu bilinmemektedir.

 

Mücella Yapıcı’nın kilosu bilinmemektedir.

 

Mücella Yapıcı’nın desteklediği takım bilinmemektedir.

 

Mücella Yapıcı takipçileri ile telefon numarasını paylaşmamaktadır.

 

 

 

Mücella Yapıcı’nın saç rengi doğal olarak kahve rengidir. Saçlarını sarıya boyatan Mücella Yapıcı küt ve düz saç tipine sahiptir. 

 

Mücella Yapıcı’nın göz rengi kahverengidir. Aynı zamanda gözlük kullanmaktadır. 

 

Mücella Yapıcı’nın ten rengi beyazdır. 

 

 

Tıpkı eşi gibi mimarlık mesleğini yerine getirmektedir. 

 

Evet. Memik Yapıcı ile evlidir. 

 

 

Daha önce TELE1 ekranlarında yer almıştır. Medyascope’un konuşmacıları içerisinde de yer alan Mücella Yapıcı gezi direnişine katılmasıyla tanınmaktadır. 

 

 

 

Yazımızı yazdığımız tarih 3 Eylül 2022 itibariyle 1,688 takipçiye ve 8 gönderiye sahip olan Mücella Yapıcı çok fazla aktif paylaşımlarda bulunmamaktadır. Genellikle manzara fotoğrafları çekmeyi seven ve gün batımı görsellerini hesabında paylaşan Mücella Yapıcı biyografisini boş bırakmayı tercih etmiştir. Yaptığı yemekler üzerine içerik üretiminde bulunan Mücella Yapıcı 94 kişiyi takip etmektedir. 

Mücella Yapıcı Instagram: yapicimucella

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mert Ramazan Demir Kimdir?

Mert Ramazan Demir Kimdir?

Yağmur Atacan Kimdir?