Namıdiğer Hemşire Bey lakabıyla tanınan Cemal Alp Eren kimdir?

Namıdiğer Hemşire Bey lakabıyla tanınan Cemal Alp Eren kimdir?

Instagram platformunun en çok merak edilen ve aranan yüzlerden birisi olan, ayrıca paylaştığı fotoğraflarla adından sıkça söz ettiren Cemal Alp Eren ile hakkında merak edilenleri sohbet etme imkanı bulduk. Yakışıklı fenomenin zaman zaman mesleğine yönelik paylaştığı fotoğraflar hayranlık uyandırıyor. Sempatik pozlarını Instagram üzerinden paylaşması üzerine beğeni yağmuruna tutulan Cemal Alp Eren ile harika bir röportaj gerçekleştirdik. Cemal Alp Eren’in boyu kaç? Hangi takımı tutuyor?

27 yaşındayım.

Burdurlu’yum.

İstanbul’da yaşıyorum.

1.78 boyundayım.

76 kiloyum.

Galatasaray takımını tutuyorum.

Akdeniz Üniversitesi hemşirelik mezunuyum. Okurken aynı zamanda part time çalıştım ve kasiyerlik yaptım. Bir yandan fitnessla uğraşıyorum. 

Sağlıklı besleniyorum. Seyahat etmeyi seviyorum.

Amerika’da hemşire olmak hedefim.

Hamburger.

Bordo.

Aslında bakarsanız spor benim hayatıma yeni dahil olan bişey değil. Öğrencilik yıllarımdan beri hayatımın bi parçası. Dönem dönem ara vermek zorunda kaldığım zamanlar oldu ama müsait olduğum ilk fırsatta yine geri döndüm. Şuan haftada 3 gün gidebiliyorum. Nöbetle çalışırken gerçekten zor oluyor. Ama ben artık hayatımın bi parçası olarak hissettiğim için bir şekilde vakit ayırıyorum.

Bu mesleği gerçekten severek yapacaklarını düşünüyorlarsa, öyle tercih etsinler. Kolay iş bulmak için ya da aile baskısı yüzünden tercih etmesinler lütfen. Bu meslek parası için yapılacak bi meslek değil. Sosyal medyaya da en az kendi işim kadar vakit harcıyorum. Her paylaşımım ciddi bir emek içeriyor 🙂 Zaten beni takip edenler de bunun farkında ve karşılığını çok şükür alıyorum . Meslek ağırlıklı içerikler ürettiğim için aslında çok da zor olmuyor. O an bişey yaşıyorum, diyorum ki ben bunu reels yaparım 🙂 ya da bir tedavi yapıyorum. Farklı bilinmeyen bir şey görüyorum. Bunu paylaşmaşıyım diyorum. Takipçilerimle birlikte bende öğreniyorum. Paylaşmayı seviyorum. İnsanlara bir faydam dokununca ya da onların yüzünde tebessüme sebep olunca çok mutlu oluyorum. 🙂

Birisi şey yazmıştı. ”Maşallah beyfendi yakışıklı olduğunuz kadar vay anasını avradınısınız da” Buna çok gülmüştüm.

Hemşire Bey lakabıyla tanınan Cemal Alp Eren kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Cemal Alp Eren’in kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Cemal Alp Eren’e ulaşım sağlayabilirsiniz.

Cemal Alp Eren Instagram

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sosyal medya fenomeni Esra Beyhan kimdir?

Sosyal medya fenomeni Esra Beyhan kimdir?

Ece Ronay kimdir? Hamilelik müjdesi veren güzeller güzeli fenomen aslen nereli?

Ece Ronay kimdir? Hamilelik müjdesi veren güzeller güzeli fenomen aslen nereli?