NG HOTELS’E THE WORLD LUXURY AWARDS’DAN 12 ÖDÜL

NG HOTELS'E THE WORLD LUXURY AWARDS'DAN 12 ÖDÜL

Lüks ve kaliteli hizmet anlayışıyla bilinen NG Hotels, hem yerel hem de uluslararası alanda misafir memnuniyeti ve hizmet mükemmeliyetinde fark yarattığını bir kez daha kanıtladı. NG Afyon, “Dünyanın En İyi Termal Otel SPA’sı” dahil 2 ödül, NG Enjoy, “Avrupa’nın En İyi SPA Oteli” başta olmak üzere 3 ödül, NG Sapanca, “Avrupa’nın En İyi Wellness SPA’sı” dahil 2 ödül ve NG Phaselis Bay, “Avrupa’nın En İyi Aile Oteli” başta olmak üzere 5 ödül ile geceyi taçlandırdı.

Kuzey İrlanda’daki Galgorm Resort’ta düzenlenen törene, NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür ve NG Phaselis Bay Genel Müdürü Cenker Yılmaz katıldı.

NG Hotels Yönetim Kurulu Başkanı Hediye Güral Gür yaptığı açıklamada, “Bu başarı, misafirlerimize sunduğumuz kaliteli hizmetin bir göstergesidir. Her zaman en iyiyi sunmak için çalışıyoruz ve aldığımız bu ödüller bizi daha da motive ediyor.Bizi oylarıyla destekleyen tüm misafirlerimize, bu başarıya ulaşmamızda emeği geçen değerli ekip arkadaşlarımıza yürekten teşekkür ediyorum.” dedi.

Bu önemli başarı, NG Hotels’in sektördeki lider konumunu güçlendirirken, uluslararası arenada da lüks otelcilik hizmetlerinin standardını belirlemeye devam ediyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
İSTANBUL'UN SIFIR NOKTASINDA TARİHİ OTEL YATIRIMI

İSTANBUL’UN SIFIR NOKTASINDA TARİHİ OTEL YATIRIMI