Önce ‘çöktü’ dedi sonra çark etti

Önce 'çöktü' dedi sonra çark etti

 CHP’li Aksu Belediye Başkanı İsa Yıldırım, Aksu Belediye Meclisi’ndeki konuşmasında Altıntaş Mahallesi’nin sorumluluğunu Büyükşehir’den Aksu’ya geri vermediği için CHP’li Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’i “Gurk tavuk gibi milyarların üzerine çökmüş verir mi?” diye eleştirmişti. Yıldırım, bu sözlerinin basında yer almasından sonra gerek Başkan Böcek, gerekse partisinden tepki görünce, eski alışkanlıklarını sürdürerek çark etti, suçu basına yükleyerek, aklanmaya çalıştı.

Konuyla ilgili yaptığı açıklamada CHP’nin güçlü bir aile olduğunu ve her problemini kendi içinde çözme gücüne sahip olduğunu belirten Yıldırım, Meclis’te yapmış olduğu konuşmayı Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek’e savaş açmış gibi çarpıtarak haber yapmanın etik olmadığı için basını kamuoyuna şikayet etmekle aklanma yolunu seçti. İsa Yıldırım, şu açıklamayı yaptı:

“Cumhuriyet Halk Partisi güçlü bir ailedir ve her problemini kendi içinde demokrasi ve saygı çerçevesinde çözme gücüne sahiptir.

Meclis toplantısı sırasında, önceki dönem belediye başkanının Aksu ilçemizin zararına almış olduğu bir kararı anlatırken yapmış olduğum konuşmayı, Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek’e savaş açmış gibi çarpıtarak haber yapmak etik değildir.

Cumhuriyet Halk Partisi belediye başkanları kavga etmek için değil, halkın dertlerine çare olmak umuduyla seçilmiştir.

Cumhuriyet Halk Partisi Ailesi’nin bir ferdi olarak dayanışma ve kardeşlik bağıyla halka hizmet etmeye devam edeceğiz.

‘Herkesin Başkanı’ olan Muhittin Başkanımızı seviyoruz, bir yanlış anlaşılmaya sebep olduysam özrü bir borç bilir ve özür dilerim. “

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kara, görevde 4 ayını anlattı

Kara, görevde 4 ayını anlattı

Finike’de Batı Akdeniz Ekonomisi masaya yatırıldı