Orhan Gazi’nin Babası Tolunay Topal kimdir?

Orhan Gazi’nin Babası Tolunay Topal kimdir?

Tolunay Topal doğum tarihi 

İleyda Topal ile 2010’dan beri fenomen olarak anılan çiftten Tolunay Topal şu an 26 yaşında. 

Fenomenliğin yanı sıra birkaç işle birden uğraşan Tolunay Topal’ın burcu burç sever takipçileri tarafından oldukça merak edildi. Yakışıklı fenomenin duygusallığı göz önünde bulundurularak Balık burcu olarak tahmin edilse de Tolunay Topal’ın burcu henüz bilinmiyor.

Yaşadığı şehir memleketi olan Tolunay Topal aslen İstanbul Bahçeşehirli. 

Birçok ünlü ve fenomenin ikamet ettiği, işlerini geliştirdiği şehir olan İstanbul’da ailesiyle birlikte Tolunay Topal’da yaşamını sürdürmekte.

Tolunay Topal deyince 2 sorudan biri boyunun kaç olduğu yönünde. Tolunay Topal’ın çok merak edilen boyu 1.74’tür. 

1.74 boyuna oranla kilosu 72 olan Tolunay Topal en çok merak edilen fenomenler içerisinde yer almakta.

Tolunay Topal’ın taraftar takipçileri fenomenin hangi takımı tuttuğunu merak etmekte. Yakışıklı fenomen Tolunay Topa, Galatasaray takımını tutmakta.

Tolunay Topal hayranları ile telefon numarasını paylaşmıyor.

Mühendislik fakültesi mezunu olan Tolunay Topal, okulunu okuduğu yıllarda Uşak Üniversitesi- Tarih Öğretmenliği okuyan sevgilisi İleyda Topal’a sıkça ziyarete gitmesi sonucu okulu Uşak’ta sanılmış. Ancak kendisi başka bir şehirde öğrenim gördü.

Tolunay Topal hangi takımı tutuyor?

Tolunay Topal’un en çok merak edilen sorularından birisi eşinin adıdır. Tolunay Topal’ın eşi İleyda Topal’dır. Kendisi sosyal medyada Tolunay İleyda hesabı ile tanınmakta ve hatrı sayılır bir kitleye sahip.

Tolunay Topal ve eşi İleyda Topal arasında yaş farkı bulunmamakta.

İleyda Topal’ın sosyal medya üzerinde çocuklarının da tıpkı eşi ve erkek kardeşi gibi olmasını istediğini sıkça dile getirdiği Tolunay Topal’ın erkek kardeşinin adı Çağdaş Topal’dır. Çağdaş Ege adlı oğlunun ismi ise amcasından gelmekte.

Uzun süre sevgili kalmalarının ardından evliliğe hasret kalan güzel çift Tolunay ve İleyda Topal 30 Mayıs 2015 tarihinde dünya evine girdi.

Tolunay ve İleyda Topal 2.5 milyon kitleye sahip hesabının fazla etkileşim içerisinde bulunması ve zaman zaman iş birliği gerçekleştirdiği projeleriyle takipçileri ne kadar kazandıklarını epey sordu. Ancak çift ne kadar kazandıklarının hakkında bilgi vermedi.

İleyda Topal ‘Nereden bilecektim 13 yaşında tanıştığım insanın çocuğumun babası olacağını’ açıklamasını bir fotoğraflarına yazarak, nasıl tanıştıkları hakkında detay verdi. Buraya tıklayarak açıklamanın yapıldığı fotoğrafa ulaşmanız mümkün. Ortaokul öğrenimi gördükleri senelerde İleyda, Tolunay’ı okul bahçesinde görünce çok beğendiğini ve kendisinin önce yaklaşımda bulunduğunu soru cevaplarında bahsetti. Daha sonra çiftimiz üniversite okuduğu yıllarda 21 yaşında dünya evine girdi.

Tolunay Topal kimdir? Yazımızı okumayı bitirdiyseniz, şimdi sizler için Tolunay Topal’ın kullandığı resmi sosyal medya hesaplarını derledik. Aşağıda yer alan sosyal medya hesaplarından Tolunay Topal’a ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tolunay Topal Instagram

Tolunay Topal TikTok

İlker Ayrık’ın sunucusu olduğu Yaparsın Aşkım programına eşi İleyda Topal ile katılan Tolunay Topal’ın bu bölümünü izlemiş miydiniz?

Tolunay Topal ve ailesi

Tolunay Topal ve ailesiyle birlikte çekindikleri bu fotoğrafı daha önce görmüş müydünüz?

Tolunay Topal ve eşi İleyda Topal

Tolunay Topal ve eşi İleyda Topal’ın birlikte çekindikleri bu fotoğrafı daha önce görmüş müydünüz?

Tolunay Topal ve oğlu Orhan Gazi

Tolunay Topal ve birlikte video çektiği partneri, sevgili oğlu Orhan Gazi ile birlikte çekindikleri bu fotoğrafı daha önce görmüş müydünüz?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Eğlenceli ve sempatik kişiliğiyle tanınan Yavuz Selim Korkut kimdir?

Eğlenceli ve sempatik kişiliğiyle tanınan Yavuz Selim Korkut kimdir?

Güldür Güldür Berkay Tulumbacı kimdir? Kaç yaşında?

Güldür Güldür Berkay Tulumbacı kimdir? Kaç yaşında?