Rapçi Patron (Ege Erkurt) kimdir? Kaç yaşında? Gerçek adı ne?

Rapçi Patron (Ege Erkurt) kimdir? Kaç yaşında? Gerçek adı ne?

20 yıldır rap sektöründe olan Patron, yıllardır düzenli şekilde albüm ve single çıkarıyor. Patron söylediği şarkılar sayesinde dinleyenlerinden olumlu yorumlar ve çok güzel geri dönüşler alıyor. Sevilen rapçi Patron nereli? Burcu ne? Patron hangi üniversite mezunu? Abisinin adı ne? Patron’un kurduğu rap grubunun adı ne? 

Patron'un burcu ne

Rap sektöründe uzun yıllardır tanınan Patron, birbirinden güzel rapleri ile dinleyenlerinin beğenisini toplamaktadır. Bedo ile seslendirdiği ”Ölebilirim” şarkısı ile gündemde olan Patron’u daha yakından tanıyalım.

Patron’un gerçek adı Ege Erkurt’tur.

Patron’un kilosu bilinmemektedir.

Patron, 1.79 boyunda olduğu tahmin edilmektedir. 

Patron, 33 yaşındadır.

Patron, 10.01.1988 doğumludur. 

Patron, aslen Mersinlidir.

Patron, İstanbul’da yaşamaktadır.

Patron, hangi takımlı olduğu bilinmemektedir.

Patron, telefon numarasını hiçbir sosyal medyasında hesabında paylaşmamıştır.

Patron’un ne kadar kazandığı bilinmemektedir.

Patron 2005 yılına kadar Mersin’de yaşamıştır. Daha sonra 2005 yılında üniversite sınavına girip İstanbul Üniversitesi Finans ve İşletme bölümünü kazanıp İstanbul’da yaşamaya devam etmiştir.

Patron kaç yaşında

Yeraltından Yeryüzüne (2009)
Professional (2010)
Professional 2 (2011)
Professional 3 (2013)
Pmc Volume One (2014)
Boss EP (2015)
Professional 4 (2017)
Totem (2018)
Sosyopat (2019)                                                                                                                            PMC Legacy, Vol.1 (2019)                                                                                                            Yaz Albümü (2020)                                                                                                                      El Patron (2021)

Kaybedecek Ne Kaldı? (2018)
Benden Bu Kadar (2019)
Kırgın Adımlar (ft. FRO) (2019)
Whatsapp (ft Ati242) (2019)
Mayday (ft. Ati242) (2019)
Hayvan (2019)
Goal (2019)
Haset (2019)
S.O.S. (ft. Saian) (2020)
Darbe (ft. Emir Can İğrek) (2020)
Siyah (ft. Sagopa Kajmer) (2020)
Ölümsüz (2020)
Bıktım Yalanlarından (2020)
Latina (2020)
Sonuncu Kez (2020)

Patronun annesinin adı Mediha Erkurt, babasının adı Sait Erkurt ve abisinin adı daha Güney Erkurttur. 

Patron birçok rapçi gibi Türkçe rap müziğiyle Cartel sayesinde 1995 yılında tanışma şansı bulmuştur. Liseye kadar eğitim sürecini Mersin’de geçirmiştir daha sonra 2005-2006 yılları arasında amatör şekilde müzik yapmaya başlamıştır. Mersin’de yaşadığı sıralarda şu an hiçbir üyesinin müzik sektöründe olmadığı Nekropol adında bir gruba dahil oldu ve zamanında popüler olan bu grup Hip-Hop forumlarında oldukça ilgi ve destek gördü. 

Ege Erkurt rap kariyeri oluşturmaya başlamadan önce cafe işletme, stüdyo plak ve e-ticaret gibi birçok işte çalışmıştır. 

Patron Hip-Hop üzerine devam etmeye karar verdikten sonra abisi ile birlikte ”PMC” adı altında bir Hip-Hop grubu kurmuştur. Şu anki tabiriyle Label kurmuştur.

Bu grubun ilk üyeleri (öz abisi) Saian SS lakaplı Güney Erkurt,  Sokrat St, Da Poet, Haykidir. Daha sonra bazı nedenlerden dolayı bu kişiler gruptan ayrılmış yerine başka isimler gelmiştir. Şu anda bu grupta Ati242, Bedo ve Emboli gibi isimler vardır.

Patron nereli

Sosyopat benim kendimi güncellediğim yeni beni dinleyicilerime aktardığım bir albüm oldu. İnsanlarla arama mesafe koyup kendimle kaldığım zamanlarda yazdığım bir şarkı.O yüzden sosyopat ismi tam olarak albüme oturdu diyebilirim. . 

Çok büyük hatalar yaptığımı düşünmüyorum. Tek bir hata yapmadım birden fazla hata yaptım o yüzden bir tane seçemem. Müzik hayatımda da sosyal hayatımda da birçok hata yaptım. Yaptığım hataların hiçbirinden pişman değilim çünkü hepsinden bir ders çıkardım ve şu anki halimde olmamın sebebi bu hatalar. 

Şarkılarımdaki agresif tavırlarımdan dolayı egolu kelime üzerime yapıştı ama birinin rap yapabilmesi için zaten belli bir egosu olması gerekiyor. Bu rapin 90’lardan gelen konusu. Bütün içeriği insanların kendini kanıtlama ve diğerlerinden daha üstün olduğunu gösterme çabası. Ben dinlediğim her şeyi anlayarak dinlemeyi tercih ediyorum. Türkçe olsun İngilizce olsun. O yüzden de yaptığım şeyleri orijinali ile yapmaya çalıştım. Meydan okuma adı altında rapçiler birbirlerine üstün olduklarını kanıtlamaya çalışıyorlar. Ama normal hayatımda egolu olduğumu düşünmüyorum. Mesleğim gereği egolu tabirinin çokça kullanıldığını duyuyorum fakat normal hayatta insanlar beni gördüklerinde çok şaşırıyorlar muhabbet ettikten sonra egolu olduğumu düşündükleri için benden özür dileyen insanlar oluyor. Mikrofon başındaki benle normal hayatımdaki ben arasında oldukça fark var. 

Kaybedecek Ne Kaldı şarkısını yazmaya şu şekilde karar verdim; piyasada çok yalnız olduğumu hissettiğim bir dönem oldu ve bütün arkadaşlarımı aramaya başladım bizim PMC diye bir grubumuz var. Bu kanalda yayınlamak için insanlardan tarih almak istiyordum görüşmek istiyordum röportaj yapmak için. Kaybedecek Ne Kaldı albümünden önce tarafsız olmak istiyordum, herkesle aramın iyi olmasını istiyordum fakat bir sürü kişi aramama rağmen hiç kimseye ulaşamadım. Aradığım kişiler geri dönmüyor, telefonlarımı açmıyorlardı, döneceğim deyip dönmüyorlardı ve bu olay beni gerçekten derinden etkiledi. Zaten uzun süredir içimde var olan sitemi, Kaybedecek Ne Kaldı isimli şarkımda dışarı çıkardığımı düşünüyorum. 

PMC çok farklı süreçlerden geçti. Ben elimden geleni yaptığımı düşünüyorum. Kanalımızda benden yaşça büyük ve küçük kişiler yer almaktaydı. Ben birçok planlar yapmıştım klipler olsun fotoğraf çekimleri olsun. Ama ayrılan kişileri tamamıyla suçlayamam illaki benim de hatalarım var. Belki iyi bir lider olamamam, çok duygusal olmam süreci yönetememem ile ilgili olabilir. Sonuç olarak süreç yürümedi ve bazı ayrılıklar yaşandı. Kanalda olan hiçbir arkadaşımla çirkinleşmedik. 

Hiçbir şarkımı birbirinden ayıramam ve zaten hepsini hatırlamam mümkün değil. İnsanlar evlatlarını nasıl ayıramazsa ben de şarkılarımı birbirinden ayıramama. Ama en son olarak Kaybedecek Ne Kaldı şarkımı beni anlattığını düşünüyorum ama sosyopat albümünde de daha çok anlatan şarkılar var. 

Çalışması en zor rapçi Saian olabilir. Öncelikleri farklı sadece rapçi kişiliği değil normal sosyal hayatında da zor birisi. Çalışması en kolay rapçi ise Fuat Abi bence. Çok profesyonel olduğunu düşünüyorum, yaptığı işi çok çabuk anlayıp icraata dökebilen birisi. 

Takip ettiğim bir Youtuber yok. Şahsi olarak tanıdığım Burak Güngör var. Eskiden beri beni dinleyen bir arkadaşım. Diğer Youtuberlarla çok bir muhabbetim yok.. 

Patron sosyal medya hesapları

Patron’un aktif olarak kullandığı resmi Twitter hesabında 158,4 bin takipçisi vardır. Siz de Patron’un Twitter hesabını takibe almak istiyorsanız, hesaba buraya tıklayarak ulaşilirsiniz.

Sevilen fenomen İsocankenobi’nin TikTok hesabında 205,5 bin takipçisi bulunmaktadır. Şu anda ”150 günde kendimi nasıl geliştiririm” başlığında çektiği videolarla TikTok platformunda oldukça sevilmektedir. Siz de İsmail Uysal’ın TikTok hesabını takip etmek istiyorsanız buraya tıklayabilirsiniz.

Patron’un Bedo ile seslendirdiği Ölebilirim isimli şarkıyı dinlediniz mi?

Patron’un Sagopa Kajmer ile seslendirdiği Siyah isimli şarkıyı dinlediniz mi?

Patron’un Kaybedecek Neyim Kaldı isimli şarkısını dinlediniz mi?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Saygı dizisinin Savaş’ı Boran Kuzum kimdir? Sevgilisi var mı? Miray Daner ile sevgili mi?

Saygı dizisinin Savaş’ı Boran Kuzum kimdir? Sevgilisi var mı? Miray Daner ile sevgili mi?

Duygu Şen Benveniste kimdir? Kiminle evlendi?

Duygu Şen Benveniste kimdir? Kiminle evlendi?