Sahiller temizleniyor

Sahiller temizleniyor

 Antalya’da kıyı işgallerinin kaldırılmasını ve önlenmesini amaçlayan “Denizler Halkındır Projesi’ toplantısı Antalya Valisi Hulusi Şahin’in başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantıda konuşan Vali Şahin, plaj, sahil ve denizlerdeki kaçak ve işgalci yapıların kaldırılmasını ve vatandaşların denizlere daha rahat ulaşmasını hedeflediklerini söyledi.

Vali Şahin, sahil şeridinde bulunan ilçelerin kaymakamları, Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdür Vekili Ceyhan Öğren ve Beydağları Sahil Milli Parkı Müdürlüğü yetkililerinin katıldığı toplantıda plaj, sahil ve denizlerdeki kaçak ve işgalci yapıların kaldırılmasına yönelik bir operasyon takvimi belirleme kararı aldıklarını belirterek, “Uygulamaya koyacağımız haftalık planlar ile bu kaçak ve işgalleri bertaraf edeceğiz. Herkes plaj ve sahillerde vatandaşı rahatsız eden kaçak yapıları tespit etsin ve bize bildirsin” dedi.

Denizlerin halkın olduğuna vurgu yapan Antalya Valisi Hulusi Şahin, öncelikli olarak sahil ve denizlerde kaçak faaliyet gösteren çardak, karavan, konteyner, beach park gibi yapıları ortadan kaldıracaklarını bilirdi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Hobi ve macera tutkunları Antalya'da buluşuyor

Hobi ve macera tutkunları Antalya’da buluşuyor

Genç iş insanları 'Yaza Merhaba' partisinde moral depoladı

Genç iş insanları ‘Yaza Merhaba’ partisinde moral depoladı