‘Şampiyonluğa oynayan takım olmak istiyoruz’

Şampiyonluğa oynayan takım olmak istiyoruz

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- SERİK FK Teknik Direktörü Aziz Gökhan Geylani, “Şampiyonluğa oynayan, taraftarın izlemekten son derece memnun kalacağı takım olmak istiyoruz” dedi.

TFF 2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Serik FK, Bolu Abant’taki 2. etap kamp çalışmalarını tamamladı. Teknik Direktör Aziz Gökhan Geylani yeni sezon hazırlıkları kapsamında Kızılcahamam ve Bolu’da yapılan kamp çalışmalarını değerlendirdi. Geylani, “Takımımız 2. etap kamp çalışmalarını Bolu Abant’ta tamamladı. Her anlamda yeni bir yapılanma içerisinde olan takımımızın 10 günlük Bolu kampını fiziksel, teknik ve taktik anlamda olumlu geçirdiğini düşünüyorum. Bu süreçteki çalışmalarımızda oyuncularımı da özverilerinden, istek ve arzularından dolayı kutluyorum. Kamp süresi boyunca 1461 Trabzon FK ve Batman Petrol Spor ile iki hazırlık müsabakası oynadık. Bu takımlar da ligin kaliteli ve şampiyonluk hedefi olan takımları. Oynadığımız hazırlık müsabakaları gerçekten modern futbolun oyun yapısına uygun şekilde geçti. Takımımızın, gerek savunma, gerekse atak prensiplerine bağlı şekilde oynaması ve aynı zamanda da taktik sadakati beni oldukça memnun etti. Tabii ki eksik taraflarımız da var. Bu hazırlık maçları olumlu ve olumsuz anlamda bize iyi ipuçları verdi. Zamana ihtiyacımız var ve en kısa zamanda daha çok çalışarak eksiklerimizi tamamlayacağız” dedi.

Takıma en kısa zamanda iki pozisyonda oyuncu takviyesi yapmayı düşündüklerini aktaran teknik direktör Geylani, “3. etap kamp çalışmalarını da Afyon’da yapacağız. Afyon kampını da verimli şekilde geçirdikten sonra lige en iyi şekilde başlamak istiyoruz. Şampiyonluğa oynayan, taraftarın izlemekten son derece memnun kalacağı takım olmak istiyoruz” diye konuştu.

Serik FK’nin Afyonkarahisar’daki 3. etap kamp çalışmaları yarın başlayacak. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Korkutelide 51 hafız için icazet töreni yapıldı

Korkuteli’de 51 hafız için icazet töreni yapıldı

Alanyada makilik yangını

Alanya’da makilik yangını