Sandıktan kim çıkacak?

Sandıktan kim çıkacak?

 CHP’de Antalya Gençliği sandık başına gidiyor. Daha önce genel merkez tarafından ertelenen Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi 13 Ekim Pazar günü saat 10.00’da Kepez Belediyesi’nin Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde yapılacak. Son derece renkli ve çekişmeli geçmesi beklenen CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi’nde Onur Kayar ve Deniz Düğme başkanlık için yarışacaklar.

CHP kulislerinden edinilen bilgilere göre CHP Antalya İl Gençlik Kolları Başkan adaylarından Onur Kayar’a Kepez, Konyaaltı, Serik, Aksu ve Manavgat belediyelerinden destek veriliyor. Diğer başkan adayı Deniz Düğme ise başkanlık yarışında son derece iddialı olduğunu belirterek,”Kararı delegeler verecek, ben CHP gençliğine güveniyorum, il başkanlığı yarışını kazanacağım” mesajı veriyor.

İLK KONGREYE GENEL MERKEZ ERTELEMİŞTİ

CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi’nin daha önce 22 Eylül Pazar günü Kepez Belediyesi’nin Erdem Beyazıt Kültür Merkezi’nde yapılması planlanan ve Ereycan Yılmaz ile Semih Kocabaş’ın il başkan adayı olduğu CHP Antalya İl Gençlik Kolları Kongresi, belediye başkanlarının seçime müdahale etmesinden kaynaklanan rahatsızlık da dikkate alınarak CHP Genel Merkezi tarafından kongrede 2 gün önce 13 Ekim Pazar gününe ertelenmişti. CHP Genel Merkezi’nin kongreyi erteleme gerekçesinde “Örgütümüzden gelen geri bildirimler ve lojistik gerekçeler” ifadelerinin yer alması da dikkat çekmişti.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Şampiyondan kadına şiddete tepki

Şampiyondan kadına şiddete tepki

Birinci parti değişti!