Sansüre suç duyurusu

Sansüre suç duyurusu

 Sosyal medyaya getirilen sansür ve yasaklar toplumun büyük kesiminde tepkiyle karşılanıyor. Insmtagram’dan sonra bir diğer sosyal medya platformu TikTok’u yasaklama girişimleri kamuoyunda kaygı yaratıyor. CHP Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, sosyal medyaya uygulanan sansüre tepki olarak Korkuteli Adliyesi’ne giderek suç duyurusunda bulundu.

Necati Gavaz, adliye önünde yaptığı basın toplantısında, “Bizler CHP Gençlik Örgütleri olarak anayasamıza açık şekilde karşı olan, halkımızın haber alma ve iletişim haklarını kısıtlayan, milyonlarca insanımızın sosyalleşmesini ve dünyaya açılmasını engelleyen, milyonlarca liralık hacme sahip ticari faaliyetleri durduran bu suçu asla kabul etmiyoruz” dedi.

CHP Korkuteli İlçe Gençlik Kolları Başkanı Necati Gavaz, basın açıklamasında, daha sonra şunları söyledi: “Bugün burada olma nedenimiz de bu suça karşı bir kez daha itiraz ederek, halkımızın sesi olmak ve hukuki süreçleri başlatmak adına suç duyurusunda bulunmaktır.  Bizler, AKP hegemonyasına  girmiş daha olsa yargı organlarında görevini layığı ile yerine getirmek için emek veren, anayasaya bağlı savcılar olduğunu biliyoruz. Bu uygulamaya karşı cübbesine düğme dikmeyi reddetmiş tüm savcıları göreve davet ediyoruz.”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sünnet çocuklarını ziyaret etti

Sünnet çocuklarını ziyaret etti

Rekortmenler listesinde 11 Akdeniz firması

Rekortmenler listesinde 11 Akdeniz firması