Serikspor 18 futbolcu ile anlaştı

Serikspor 18 futbolcu ile anlaştı

  Serikspor FK’de geçen aylarda yapılan kongrenin ardından yeni yönetim Cenk Doğan başkanlığında oluşturuldu. Genel koordinatörlük görevine Barış Güçlü, teknik direktörlük görevine de Aziz Gökhan Geylani’nin getirildiği Serikspor FK’de hedef bu sezon sonunda Trendyol 1. Lig’e yükselmek olarak belirlendi.

18 FUTBOLCU İLE ANLAŞTI

Genel koordinatör Barış Güçlü ve teknik direktör Aziz Gökhan Geylani’nin ardından Serikspor FK kadrosuna 18 yeni transfer kattı. Serikspor FK’nin yeni transferleri Kepezspor’dan Abdurrahman Üresin ve Mustafa Acar, Kasımpaşa’dan Selim Dilli, Boluspor’dan Batuhan İşçiler, Şanlıurfaspor’dan kaleci Aydın Bağ, Karaman FK’den Anıl Batın Aydın, Beşiktaş AŞ’den Berkay Kençtemur ve Bilal Ceylan, Menemen FK’den Feyyaz Belen, Bucaspor 1928’den Erhan Çelenk, Kocaelispor’dan Cem Ekinci, Sivasspor’dan Hakan Arslan, Sakaryaspor’dan kaleci İbrahim Demir, Antalyaspor’dan Erkan Eyibil, Amedspor’dan Berk İsmail Ünsal, Çorum FK’den Gökhan Karadeniz, Ankara Keçiörengücü’nden Alihan Kubalas ve Şahverdi Çetin oldu.

Yeni transferlerin de katılmasıyla kadrosunu güçlendiren Serikspor FK, sezon hazırlıkları için Bolu’da kampa girdi. Serikspor FK, 10 gün sürecek Bolu kampının ardından hazırlıklarına Afyonkarahisar kampıyla devam edecek. Serikspor FK, sezonun ilk maçında deplasmanda Ankara Demirspor ile karşılaşacak. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
'Instagram yasağı 1 saatte kalkar'

‘Instagram yasağı 1 saatte kalkar’

Kepez'in kızlarının hedefi Antalya şampiyonluğu

Kepez’in kızlarının hedefi Antalya şampiyonluğu