Serikspor heyeti ziyaretler yaptı

Serikspor heyeti ziyaretler yaptı

SERİK, (DHA)- SERİKSPOR FK Başkan Vekili Halil Deligöz ve beraberindeki heyet ilçede kamu kurum ve kuruluşları, siyasi partiler ve esnaf odalarına ziyarette bulundu.

Serikspor FK Başkan Vekili Halil Deligöz ve yönetim kurulu üyeleri ilçede bir dizi ziyaretlerde bulundu. Kaymakam Cemal Şahin, Belediye Başkanı Kadir Kumbul, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Ali Duman, Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mevlüt Özen, ATSO Temsilcisi Görkem Ulutaş, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Söker, MHP İlçe Başkanı Osman Üstünmet, CHP İlçe Başkanı Şeref Çimen, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Umut Güzel, Serik Ulaştırma Hizmetleri Esnaf Odası Başkanı Sedat Karagöz, Serik Pazarcılar Odası Başkanı Mevlüt Akıllı, Serik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Bayar Savran, Serik ve Çevresi Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Ali Gülaydın’ı makamında ziyaret eden Halil Deligöz ve beraberindeki heyet, Serikspor FK forması da hediye etti.

Ziyaret sonrası açıklama yapan Serikspor FK Yönetim Kurulu Başkan Vekili Halil Deligöz, “Serikspor FK ilçemizin en büyük değeri ve ortak paydasıdır. Yeni bir takımız. İyi oyunculardan kurulu bir kadroya sahibiz. İlk haftalar biraz uyum sorunu yaşadık ve artık o süreci aştık. Kendi sahamızda taraflarımızla buluşacağımız anı sabırsızlıkla bekliyoruz.

İki maç üst üste kendi sahamızda Giresun ve Buca maçlarını oynayacağız. Bu anlamda yönetim olarak bizler de kamu kurum ve kuruluşlarını, sivil toplum kuruluşlarını ve siyasi partileri ziyaret ettik. İlçemizin tüm unsurlarını takımızı desteklemeye davet ediyoruz. En büyük motivasyon kaynağımız olan taraftarlarımızın desteğiyle hep birlikte bu sene şampiyon olmak istiyoruz. Bu zorlu yolda en büyük destekçimiz taraftarlarımız olacaktır. Tüm hemşerilerimizi pazar günü oynayacağımız Giresun maçında tribünde görmek istiyoruz” dedi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Manavgatta kuaförlük masterclass eğitim semineri

Manavgat’ta kuaförlük masterclass eğitim semineri

Boğulmak üzereyken deniz simidiyle kurtarıldı

Boğulmak üzereyken deniz simidiyle kurtarıldı