Serik’te hakim ve savcılara veda programı

Serikte hakim ve savcılara veda programı

Namık Kemal KILINÇ/SERİK, (DHA)- ANTALYA’nın Serik ilçesinde tayinleri çıkan hakim ve savcılar için veda programı düzenlendi.

Serik Belediyesi Boğazkent Halk Plajı Tesisleri’nde düzenlenen veda programına Manavgat Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Akbaşoğlu, Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil, Serik Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Üsteğmen Ayhan Aktürk, tayini çıkan hakim ve savcılar, Serik Adliyesinde görevli hakim, savcı ve çalışanlar ile eşleri katıldı.

Programda konuşan Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan, “2024 yaz kararnamesinin hepimize hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. Tayini çıkan hakim ve savcılarımıza yeni görev yerlerinde başarılar dilerim. Benim de tayinim Kocaeli’ye çıktı. İki yıllık görev süremizin sonuna geldik. Öncelikle buradan çok mutlu şekilde, içim rahat şekilde ayrıldığımı hepinize belirtmek isterim. Güzel insanlar tanıdık. Güzel bir çalışma ortamı sağladık. Bu süreçte bize destek olan savcılarımıza, hakimlerimize, meslektaşlarımıza, personellerimize çok teşekkür ederim. Ayrıca bize her konuda destek olan Manavgat Başsavcımıza teşekkür ederim” dedi.

Manavgat Cumhuriyet Başsavcısı Ersin Selimefendigil, “Serik’e çok fazla gelemesek de başsavcım üzerinden temaslarımızı kurduk. Kendisi mesleğin onuruna, vakarına yakışır şekilde bir duruş sergileyerek çalışkanlığıyla, gerek nezaketiyle, gerek hukuki bilgisiyle bizim Serik’te gözümüz arkada kalmadı. Sağ olsun her türlü şekilde irtibat halindeydik. Bu tür vedalarda insanlar duygusallaşıyor. Atamaya tabi olanlar yeni başlangıçlara yelken açıyorlar. Gittiğimiz yerlerde inşallah güzel insanlarla mutlu olursunuz. Ben tayini çıkan meslektaşlarıma Serik Adliyesi’ne adalete sunmuş oldukları hizmetlerden dolayı teşekkür ediyorum. Allah yollarını ve bahtlarını açık etsin. Allah yar ve yardımcıları olsun. Başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.

Manavgat Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanı Fatih Akbaşoğlu da şunları söyledi:

“Mesleğin zor yanlarından biri. Görev sürelerinin dolmasından sonra farklı yerlere giderken neyle karşılaşacağımızı, kimlerle karşılaşacağımızı bilmemenin verdiği zorluklar, belirsizlikler oluyor. Sizler buradaki görev sürenizi tamamladınız. Serik adliyesinde yapmış olduğunuz hizmetlerden dolayı hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Umarım gittiğiniz yerlerde iyi insanlarla karşılaşırsınız. Sorunsuz, sıkıntısız bir meslek yaşantısı geçirirsiniz. Hepinize saygılarımı sunuyorum.”

Daha sonra tayini çıkan hakim ve savcılara Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan tarafından plaket taktim edildi. Hakimler ve Savcılar Kurulu Birinci Dairesi’nin adli yargı kararnamesiyle Cumhuriyet Başsavcısı Burak Erdoğan Kocaeli Cumhuriyet Savcılığına; cumhuriyet savcılarından Ali Erdem İstanbul cumhuriyet savcılığına, Meryem Seda Güntekin Ankara batı cumhuriyet savcılığına, Mehmet Polat Gaziosmanpaşa cumhuriyet savcılığına; hakimler Servet Olcar Çil Antalya hakimliğine, Emine Andı Yaşar Yargıtay tetkik hakimliğine, Sümeyye Aydın Alpaslan Alanya hakimliğine, Tuana Melisa Torun Antalya hakimliğine, Kübra Güzel Sakarya hakimliğine, Gökçe Erdoğan Kocaeli hakimliğine, Hasan Mircan Afyonkarahisar hakimliğine, Eren Başkaya Gebze hakimliğine, Sinan Ersöz Çorlu hakimliğine, Enes Kara Kocaeli hakimliğine atandı. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Manavgat'ta kaza yaptıktan sonra kaçan sürücüyü esnaf yakaladı

Manavgat’ta kaza yaptıktan sonra kaçan sürücüyü esnaf yakaladı

Kabotaj Bayramında plajlara mavi bayrak

Kabotaj Bayramı’nda plajlara mavi bayrak