Serik’te kura heyecanı

  Serik Belediyesi toplantı salonunda, encümen ve noter huzurunda gerçekleştirilen kura çekimlerinde İlk kurayı Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul çekti. Toplamda 28 satış noktası bulunan pazarda 14 adet satış noktası önceki kullanıcılara verilirken, boş olan 14 adet satış noktası için ise başvuruda bulunan 9 kişi arasında kura çekimi yapılarak teslim edildi.
El işi üreten vatandaşlar, pazar alanındaki yerlerini bu çekilişle belirledi.

KUMBUL: “YAPTIĞIMIZ HER İŞTE ADALETİ ÖN PLANDA TUTUYORUZ”
Kura çekilişinin ardından konuşan Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul; “El emeğiyle geçimini sağlayan vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum. Belek El İşi Pazarı mahallemize ekonomik, sosyal ve kültürel anlamda çok önemli katkılar sunacak.
Yaptığımız her işte adaleti ve hakkaniyeti ön planda tutuyoruz. Kimsenin aklında en ufak bir soru işareti kalmaması bizim için çok önemli. Bu yüzden encümen ve noter huzurunda kura çekimi ile hak sahiplerini belirledik. İlçemizde bulunan semt pazarlarımızda da aynı şekilde boş olan yerleri noter eşliğinde kura ile belirliyoruz.
Tüm katılımcılara ve hak sahiplerine teşekkür ediyor, bol kazançlar diliyorum. İlçemize hayırlı olsun,” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Antalya'nın en zor günü

Antalya’nın en zor günü

Manavgat’ta Başkan Kara mahalle ziyaretlerini sürdürüyor