Serik’te Manuş Baba’dan muhteşem konser

 Boğazkent’te düzenlenen kutlamalarda, Manuş Baba’nın sahne performansı öncesinde vatandaşlar hep bir ağızdan 10. Yıl Marşı ve İzmir Marşı’nı coşkuyla söyledi. Etkinlikte, şehitlerimiz için bir dakikalık saygı duruşunda bulunuldu ve İstiklal Marşı okundu.

MİLLİ BAYRAMLARIMIZI AYNI COŞKU VE HEYECANLA KUTLAMAYA DEVAM EDECEĞİZ
Konser öncesi konuşan Serik Belediye Başkanı Op. Dr. Kadir Kumbul; “Değerli konuklarımız, bugün burada Türk milletinin tarihinde önemli bir dönüm noktası olan 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı büyük bir coşku ve gurur içerisinde kutlamak üzere ikinci kez toplandık.
30 Ağustos sadece bir zaferin değil, aynı zamanda özgürlüğümüzün ve bağımsızlığımızın da bir simgesidir. Bu özel günde bizlerle birlikte Zafer Bayramı coşkusuna ortak olmanızdan dolayı büyük mutluluk duyduğumu ifade etmek istiyorum.

Seçimlerden önce sizlere verdiğimiz sözler doğrultusunda, milletimizin ortak değeri ve paydası olan milli bayramlarımızı her zaman en iyi şekilde kutlamaya kararlıyız. Bu bağlamda Serik Belediyesi olarak milli bayramlarımızın coşkusunu ve anlamını yaşatmak adına ve sizlerin de yoğun talepleri üzerine etkinlikler ve konserler düzenlemekteyiz.
19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nda kıymetli sanatçımız Özlem Özdil Hanımefendi’yi ağırladık ve bayramımızı büyük bir coşkuyla kutladık. Dün de 30 Ağustos Zafer Bayramı’mızı ülkemizin sevilen sanatçılarından İrem Derici Hanımefendi ile birlikte kutladık ve unutulmaz bir konser deneyimi yaşadık.

Bugün, Zafer Bayramı etkinliklerimizin devamında, yine çok sevilen sanatçılarımızdan Manuş Baba ile Zafer Bayramı’nın coşkusunu yaşamaya ve yaşatmaya devam ediyoruz. Değerli sanatçımız Manuş Baba’nın şarkılarıyla Zafer Bayramı’nın ruhunu ve coşkusunu bir kez daha pekiştireceğiz.
Bundan sonra da milli bayramlarımızı aynı coşku ve heyecanla kutlamaya devam edeceğiz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimizin bizlere emanet ettiği bu vatanın ne kadar zorluklarla kazanıldığını gençlerimize anlatacak ve bu değerleri yaşatmaya devam edeceğiz. Hep birlikte, geçmişten aldığımız güçle geleceğe umutla bakarak, vatanımıza ve milletimize olan bağlılığımızı her daim güçlü tutacağız.

Burada bir parantez açmak istiyorum: TFF 2. Lig’de mücadele eden Serik Spor’umuz yarın Ankara Demirspor ile deplasmanda sezonun ilk karşılaşmasına çıkacak. Yarın 16:30’da başlayacak müsabaka için takımımıza başarılar diliyorum.
Çok kıymetli sanatçımız Manuş Baba ve ekibine bugün bizlerle birlikte oldukları için çok teşekkür ediyorum. Ayrıca Zafer Bayramı etkinlik ve konserlerimizde emeği geçen herkese özellikle teşekkürlerimi sunuyorum.
Şimdi, bu özel günün coşkusunu Manuş Baba’nın harika performansıyla taçlandıralım. İyi eğlenceler diliyorum.” ifadelerini kullandı.
Başkan Kumbul, Konuşmamışının ardından Sanatçıya çiçek, plaket ve sanatçının isminin yazılı olduğu Serik Spor forması taktim etti.
Etkinlikte sahne alan Manuş Baba, sevilen şarkılarıyla izleyicilere unutulmaz bir gece yaşattı. Binlerce vatandaşın katılım gösterdiği konserde, her yaştan Serik’linin ellerinde Türk bayraklarıyla şarkılara eşlik etmesi, Zafer Bayramı ruhunu adeta göklere taşıdı.

30 AĞUSTOS RUHU HER DAİM KALBİMİZDE YAŞAYACAK
Manuş Baba, konser sırasında yaptığı kısa konuşmada, “Bugün burada sizlerle birlikte olmaktan büyük bir mutluluk ve onur duyuyorum. 30 Ağustos ruhu her daim kalbimizde yaşayacak,” ifadelerini kullandı.
Serik’teki Zafer Bayramı kutlamaları, Boğazkent sahilinde Manuş Baba konseriyle zirveye ulaşırken, gecenin sonunda Onuncu Yıl ve İzmir Marşı yeniden büyük bir coşkuyla söylendi. Serik halkı, 30 Ağustos’un gururunu ve sevincini doyasıya yaşadı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Makam herkese açık

Makam herkese açık

Döşemealtı'nda altyapı hamlesi

Döşemealtı’nda altyapı hamlesi