Sessiz ama acı protesto

Sessiz ama acı protesto

  Bolu Kartalkaya artık kar tatiliyle değil maalesef yangınla hatırlanıyor. Grand Kartal Otel’deki faciada insanlar ihmallerin sonucunda can verdi. Birçok aile yok oldu. Çocukların karne tatili acı bir şekilde son buldu. O yangında çarşafla kurtulanlar ise adeta felaketin simgesi oldu.

İHMALLERE TEPKİ BİTMİYOR
Oteldeki tedbirsizlik ve usulsüzlüklerin yanında hiç kimsenin sorumluluk kabul etmemesi de kamuoyunu öfkelendirirken, ülkenin birçok ilinde çarpıcı bir protesto başladı.

DALGA DALGA YAYILDI

Yangının ardından pencereden sarkan çarşaflar yürekleri dağlamıştı. Facia ve ihmallere tepkisini göstermek isteyip bu acıyı hatırlatan birçok vatandaş da, protesto amacıyla balkonlarından beyaz çarşaf sarkıtmaya başladı. Söz konusu eylem sosyal medyada da yayılarak destek topladı.

(Mynet)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Barış Pehlivan gözaltına alındı

Barış Pehlivan gözaltına alındı

TGF: Demokrasiye vurulmuş bir darbedir