‘Sinek Ali’ parkta yaşayacak

'Sinek Ali' parkta yaşayacak

  Manavgat Belediyesi Ali Oğuz Parkı önünde yapılan anma törenine Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, Ali Oğuz’un ailesi ve sevenleri, belediye başkan yardımcıları, meclis üyeleri, birim müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Dualarla yapılan anma töreninde, Yukarı Hisar Mahallesi Muhtarı Ahmet Ali Ünal, Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya efsane muhtar Ali Oğuz’la 2015 yılında çekilmiş olan fotoğrafını hediye etti.

BAŞKAN KARA: ÖRNEK BİR İNSANDI

Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara, merhum Ali Oğuz’un çok değerli ve örnek bir insan olduğunu söyledi. Başkan Kara, “Çoğunuzun olduğu gibi benim de Ali Oğuz ile anılarım var. Manavgat’a geldiğimde uğramadan gitmediğim insanlardan birisiydi. Bazı insanlar vardır yaşadığı yerde iz bırakır ve herkes sever. Ali Oğuz onlardan birisiydi. Yüreği tertemiz, pırıl pırıl ve örnek bir insandı. Bizim abilerimizin dönem arkadaşıydı.

Çocukluğumuzdan biliyoruz kendisini. Ali muhtarın adının yaşatılması için meclisteki arkadaşlarımız bir önerge verdi. Bizler de bugün onun ismini kalıcı olarak yaşatmak için buradayız. İsim vermemizden öte birçok insanın yüreğinde Ali muhtarım zaten yaşıyor. Ali Oğuz bizi görüyor, izliyor. Ona dua edelim. Allah rahmet eylesin. Bizden sonraki kuşakların görebilmesi, öğrenebilmesi ve örnek alabilmesi için özgeçmişinin olduğu levhayı da koyduk. Katılımlarınızdan dolayı herkese çok teşekkür ediyorum. Ruhu şad olsun diyorum” dedi. Merhum Muhtar Ali Oğuz’un eşi Gül Oğuz ise Manavgat Belediye Başkanı Niyazi Nefi Kara’ya, belediye çalışanlarına ve Yukarı Hisar Mahallesi Muhtarı Ahmet Ali Ünal’a göstermiş oldukları duyarlılık ve vefa örneğinden dolayı teşekkür etti. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Korkuteli Bayatbademleri  grup yolu asfaltlanıyor

Korkuteli Bayatbademleri grup yolu asfaltlanıyor

Antalya OSB'de 'Ekolojik Kreş'in temeli atıldı

Antalya OSB’de ‘Ekolojik Kreş’in temeli atıldı