Söğüt Cuması Yayla Şenliği yapıldı

Söğüt Cuması Yayla Şenliği yapıldı

Ramazan SARKAYALI/KUMLUCA, (DHA)- ANTALYA’nın Kumluca ilçesine bağlı Kuzca Mahallesi’nde Söğüt Cuması Yayla Şenliği yapıldı.

Kuzca Mahalle Muhtarlığı tarafından düzenlenen ve 2 gün süren Söğüt Cuması 5. Yayla Şenliği cumartesi günü saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Ardından katılımcılara öğle yemeği ikram edildi. Şenliğin açılış konuşmasını Kuzca Mahalle Muhtarı Ali Okur yaptı. Şenliğe katılan ve destek veren sponsorlara teşekkür eden Muhtar Ali Okur, “Bu ekonomik şartlar altında da olsa şenliklerimize ara vermek istemedik. Şenliklerimizi düzenledik. Ama kolay olmadı tabii bu anlamda bizleri yalnız bırakmayan katkı sağlayan sponsorlarımıza, şenliklerimizin organizasyonuna katkı ve destek sağlayan Kumluca, Kemer, Konyaaltı ve Antalya büyükşehir belediye başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Bundan önceki şenliklerimizde yaptığım konuşmalardan dolayı muhtar çok konuşuyor diyorlar. Çok konuşmak istemiyorum. Sadece mahallemizde yani yaylamızda bulunan sağlık ocağımızda doktor, hemşire, ebe gibi hiçbir çalışan yok. Yetkililerimizden ebe de olsa bir görevli verilmesini istiyorum” dedi.

Kumluca Belediye Başkan Vekili Faik İlter de “Birlik ve berberliğimizi sağlamak bölgemizin tanıtılmasını katkı koymak adına yapılan bu şenliklere destek veren herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Şenliğin ilk günü program yöresel sanatçıların verdiği konserlerle devam etti. İkinci gün olan pazar ise yöreye has oyunlar ve yarışmalarla devam eden şenlik, akşam yine yöresel sanatçı konserleriyle tamamlandı. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Klimadan çıkan yangın korkuttu

Klimadan çıkan yangın korkuttu

Rusya- Ukrayna savaşı sonrası yoğun göç alan Antalyada, iki kaçak Rus okulu

Rusya- Ukrayna savaşı sonrası yoğun göç alan Antalya’da, iki kaçak Rus okulu