Sokakta çöp topladı

Sokakta çöp topladı

 Döşemealtı Belediye Başkanı Menderes Dal, çevre adına farkındalık oluşturmak için düzenlenen sosyal sorumluluk projesi kapsamında belediye personeli ile birlikte ilçe merkezindeki ana ve ara arterlerde çöp topladı.

Sabah saatlerinde belediye önünde toplanan belediye personeli, eldiven, yeleklerini giyip şapkalarını taktıktan sonra ellerine çöp poşetlerini alarak gruplar halinde ilçenin farklı cadde ve sokaklarına dağılarak çöpleri topladı.

Temiz bir çevre yaratmak ve çevre bilincinin gelişmesine katkı sağlamak adına yapılan çalışma kapsamında yol ve refüjlerdeki çöpler özenle toplandı. Belediye Başkanı Dal ve personelini çöp toplarken gören vatandaşlar da çalışmayı destekledi.

Etkinlikle birlikte farkındalık yaratmak istediklerini söyleyen Belediye Başkanı Dal, “Döşemealtı’mızda bugün farklı bir çalışma yaptık. Yaklaşık 75 personelimizle birlikte ilçemizin ana caddelerinde ve ara sokaklarında temizlik çalışması yaptık. Bu aynı zamanda halkımıza yönelik farkındalık oluşturma ve bilinçlendirme çalışmasıydı.”

“Önümüzdeki süreçte her 15 günde bir bu çalışmalarımıza devam edeceğiz. Döşemealtı’mızda yaşayan hemşehrilerimiz de bu çalışmalarımıza katkı verebilir. Bu katkıdan çok memnun olacağız. Bu çalışmalarımız sayesinde göreceğiz ki kısa süre sonra ilçemiz tertemiz hale gelecektir. Çalışmalarımıza katılarak emek veren bütün çalışanlarımıza, mesai arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorumö dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
'Sahipsiz Sokak Hayvanları' zirvesi

‘Sahipsiz Sokak Hayvanları’ zirvesi

Büyükşehir 40 bin aşure ikram edecek

Büyükşehir 40 bin aşure ikram edecek